Rehber :
   
İletişim
Raykom İletişim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.08.2012
Araklılılar Vadide Buluştu



     

       Trabzon da ramazan akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Zağnos Vadisi etkinlikleri kapsamında dün akşam Araklılılar bir araya geldi.

       Bu yıl dördüncüsünün düzenlendiği Zağnos Vadisi ramazan etkinliklerinde ulusal ve uluslar arası kültürlerin yanı sıra yöresel kültürlerinde sergilenmesine devam ediliyor.

       Dün akşam vadide bir araya gelen Araklılı hemşeriler yöresel sanatçıların söylediği türkülerle eğlenip horon ekibinin muhteşem gösterisiyle coştular.

       Gecede bir konuşma yapan Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklılar olarak bir arada bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Bizlere bu imkanı sunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkürlerimi sunmak istiyoruz. Belki bugün resmi olarak büyükşehir statüsünde değil ama uygulamalarıyla birlikte büyükşehir belediye başkanı dibi davranıyor ve hepimize büyüklük yapıyor" dedi.

       Programın sonunda Trabzon Belediyesi adına Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye bir plaket takdim edilirken çekilen hatıra fotoğraflarının ardından geceye son verildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1018

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com