Rehber :
   
Mermer, Granit ve Maden
Şeker Mermer
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.08.2012
Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri Başladı


KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Trabzonspor'un kuruluşunun 45. yıl ına yaptırılan Trabzonspor Anıtı'na çelenk sunuldu.      Yüzüncü Yıl Parkı'ndaki törene Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, yeni ve eski yöneticiler katıldı. İlginin az olduğu anma törenine 23 kişi katıldı.

Asbaşkan Şakar ve Divan Başkanı Özbak'ın anıta çelenk koymasının ardından Trabzonspor Eski Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan konuşma yaptı.

 Algan, 2 Ağustos 1967'de kurulan Trabzonspor'un 45. kuruluş yıldönümünü kutladığını belirterek, ''Başlangıçta büyük bir kalabalık ve büyük bir arzu ile kurulan Trabzonspor'un o günkü ordusuna zaman içerisinde bir sürü daha üyemiz iştirak etmiş ve sayımız 20 binlerin üzerine çıkmıştır. Ancak konuya girmeden bir sitemimi buradan duyurmak istiyorum. Konuşmaya sıra geldiğinde 20 binlerle konuşuyoruz, büyüklükten konuşuyoruz ama eylemlere sıra geldiğinde çift rakamlı sayıları yukarı geçemiyoruz. Bu Trabzonspor'a yakışmıyor'' dedi.

 45. yılını hırsla özlemle çalışarak geçiren Trabzonspor'un en büyük gücünün şüphesiz üyesi ve taraftarı olduğunu söyleyen Algan, ''45 yılda maalesef yolda kalanlarımız oldu. Bugün de o yolda kalanları anmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Hepsine Allah'tan rahmet diliyoruz. Bundan sonraki Trabzonsporluları yaşamak ve yaşatmak için daha arzulu olmalarını tavsiye ediyorum. Aramızdan ayrılanları da saygı ile hürmetle anıyorum. Allah rahmet etsin, mekanlarını cennet olsun'' diye konuştu..

VOLKAN KONAK’IN MEMLEKETİNDE AİLECEK KONAKLAMAK

İSTERMİSİNİZ? TIKLAYIN

http://www.emineteyzepansiyon.com


Toplam Okunma Sayısı : 1118

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com