Rehber :
   
Reklam ve Tabela
Yusuf Rizeli
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.08.2012
Selçuk Aydın Eldivenlerini Kime Hediye Etti


uploads/images/950_1.jpg

Türk Boks tarihinin en önemli maçında dünyaca ünlü boksör  Selçuk Aydın, Amerikalı rakibi Robert Guerrero ile çıktığı WBC Welterweight Dünya Şampiyonluk ünvan maçından hakem puanlamasıyla mağlup ayrılmıştı.

 

28 Temmuz Cumartesi California‘nın San Jose şehrinde HPpavilion’da gerçekleşen bu önemli karşılaşmada Trabzonlu boksör Selçuk Aydın, maç içi istatistiklerde üstün olmasına rağmen maçı hakem puanlamasında 116-112 ve 117-111 kaybetmişti.

 

Tarihi unvan maçı sonrasında TrabzonsporUSA Derneği Başkanı Umut K. Uyar ve Asbaşkanı Evren Uğurbaş ile bir araya gelen  Selçuk Aydın  karşılaşmada giydiği eldivenleri TrabzonsporUSA derneğine hediye ederek kendisine gösterilen ilgi, alaka ve destekten ötürü teşekkür etti.

 

TrabzonsporUSA Asbaşkanı Evren Uğurbaş , Türk boks tarihinin en önemli maçının eldivenlerinin TrabzonsporUSA müzesine hediye edilmesinin kendilerini oldukça gururlandırdığını belirterek, "Şampiyon boksörümüzü en kısa sürede Amerika’da yeniden ringlerde görmek istiyoruz.” dedi.

 

TrabzonsporUSA, Selçuk Aydın ve ekibiyle yakın bir çalışma yürütüp, bu dev karşılaşma için Amerika ve Türkiye’den gelen yüzlerce Türk’ün San Jose’de toplanmasını ve ücretsiz olarak maçı izleyebilmelerini sağlamıştı.

Haber:Alaturkaonline

Toplam Okunma Sayısı : 1689

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com