Rehber :
   
İş Makinaları ve Servisleri
Karadeniz Makina
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
03.08.2012
Avusturya Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Konstantin Bekos Trabzon Belediyesi'ni ziyaret etti.



      

       Trabzon Belediyesi Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Avusturya Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Konstantin Bekos'u makamında kabul etti.

       Trabzon ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nin önemli turizm bir potansiyeline sahip olduğunu belirten Kınalı, "Sayın Müsteşar Doğu Karadeniz Bölgesi'ni ziyaret etmek amacıyla ilimize geldi. İki ülke arasında her alandaki ilişkilerin daha üst noktaya taşınmasını hedefliyoruz. İlimiz ve bölgemiz turizm konusunda önemli bir potansiyele sahip. Özellikle Avusturya'nın turizm altyapısındaki deneyiminden istifade ederek, kayak sporunu ve dağ sporunu geliştirme anlamında önemli çalışmalar yapabiliriz" şeklinde konuştu.

       Müsteşar Bekos ise, bölgenin turizm potansiyelin kendisini de çok şaşırttığını kaydederek, "Açıkçasını söylemek gerekirse bölgenin turizm potansiyelini görünce oldukça şaşırdım. Ülke olarak turizm konusunda önemli bir tecrübeye sahibiz. Bu konuda işbirliği yapabiliriz. Ayrıca Türkiye'ye yatırımlar yapmaktayız, inşallah bu bölgeye de bir yatırım yaparız" dedi.

       Konuşmaların ardından Başkan Vekili Kınalı, Müsteşar Bekos'a telkariden yapılmış fincan takımı hediye ederken, Müsteşar Bekos'da Kınalı'ya iki ülke arasındaki ilişkilerin yer aldığı Almanca ve Türkçe kitabı hediye etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1501

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com