Rehber :
   
HES Firmaları
Sezerler Enerji
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
03.08.2012
Demirören'den Anlamsız Açıklama!


uploads/images/1010_1.jpg

Seçildiği günden itibaren yönetimindeki TFF'nin hukuk tanımaz kararlarında imzası olan Yıldırım Demirören, Türk futboluna verdiği zararları görmezden geldiğini hatta umursamadığını beyan eden bir açıklama yaptı. UEFA kurallarına aykırı bir şekilde, futbol literatüründe olmayan değerlerle talimat değişikliklerine giderek futboldaki kaosu arttıran, şike sahaya yansımamıştır söylemine sarılan Yıldırım Demirören şimdi de kaos içinde yüzen Türk futbolunu sorunsuzmuş gibi göstermenin derdine düştü.

 

2012-2013 Futbol Sezonu 52. Hakem Semineri'nde konuşan Yıldırım Demirören, "Geçen sezon, Türk futbolu adına yaşanmasını hiçbirimizin istemediği bir sezon geçirdik. Artık topluma, futbolu bu kadar çok seven Türk toplumuna, futbolun güzel yanlarını konuşturmamız lazım'' dedi.

 

Suçun cezasız kaldığı, aksine neredeyse ödüllendirildiği, hakkı elinden alınan takımların feryatlarının duyulmadığı bir futbol ortamını sorunsuz göstermek, Demirören'in Türk futboluna hangi açıdan baktığının kanıtıdır. TFF başkanı olarak futbolun huzura kavuşması derdinde olması gereken Yıldırım Demirören'in daha ne kadar süre olanları görmezden geleceği uzun zamandır Türk futbolseverlerin en büyük merak konusudur.

Toplam Okunma Sayısı : 1582

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com