Rehber :
   
Basın Kuruluşları
Kuzey TV
Aktif Radyo
Taka Gazetesi
İlk Haber Gazetesi
Kuzey Ekspres
Trabzon Tv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.08.2012
Dönüşüm Muhteşem Olacak!


DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK!

 Boksta Türkiye’nin Gururu Selçuk Aydın: “O Kemeri Alacağım” 

Guerrero’ya hakemlerin yardımıyla yenilerek Dünya Şampiyonu olamayan Selçuk, “Kazansam, belki bırakırdım. Şimdi o kemer için sonuna kadar savaşacağım” dedi

 “Selçuk Aydın, o maçı kaybetmedi, kazandı. Bunu herkes biliyor” diyen Selçuk, geri dönüşünün muhteşem olacağını belirterek, “Türkiye’ye o kemeri getireceğim” dedi.

 3 YILDIR BEKLEDİM

 Selçuk Aydın o kemeri Türkiye’ye getirmeye kararlı. Türk boksunun gözbebeği, Trabzon’un gururu Selçuk Aydın, WBC Welterweight Dünya Boks Şampiyonluğu maçında Meksika asıllı Robert Guerrero’ya hakemlerin yardımıyla sayı ile yenilerek altın kemeri kazanamazken, şimdi yeni bir sayfa açtığını, o kemeri mutlaka Türkiye’ye getireceğini söyledi. Selçuk, “O maç öncesi 3 yıldır bekletiliyorum. Bu beni etkiledi. Ancak yine de iyi bir maç çıkarttım. Ben kendimi kaybetmiş olarak görmüyorum” dedi.

 ABD’YE GÖSTERDİM

 Selçuk, “Amerika’da herkese Selçuk Aydın’ın gücünü gösterdim. Benim de antrenörümünde alınan sonuçta payı olabilir. Kimseyi suçlamıyorum. Kaybetmiş olarak kendimi görmediğim için sadece hayal kırıklığı yaşattığım için üzgünüm. Bu maçı kazanmış olsaydım, kemeri olduktan sonra zirvede artık pek fazla heyecan kalmayacaktı. Bırakmayı düşünüyordum. Şimdi bu maçtan sonra aynı hırs ve inançla muhteşem bir şekilde geri dönmek için çalışacağım” dedi.

 ÜZGÜNÜM ÇÜNKÜ..

 Selçuk, “Türk halkına ve benim buralara kadar gelmemde emeği olanları üzdüğüm için gerçekten çok üzgünüm. Ancak Selçuk Aydın, asıl şimdi yeni bir sayfa açıyor ve büyük işler yapmak için aynı kararlılıkla yoluna devam ediyor. Şimdi Kasım ayı gibi bir maç daha ayarlıyoruz. Bu maçı kazanarak yeniden altın kemer için oynama şansı bulacağım. Bu kez ise o kemeri Türkiye’ye getireceğim” dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1281

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com