Rehber :
   
Kitap & Kırtasiye
Ant Kitap Kırtasiye
Nokta Kitabevi
Karaoğlu Kırtasiye
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.08.2012
Vali Kızılcık'tan Yatırıma Destek


            Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, TSO,  Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Trabzon’a açmayı planladığı Sağlık Bilimleri Fakültesi kapsamında gelen heyeti makamında kabul etti.

            Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve TOBB ETÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Şadan Eren eşliğinde TOBB ETÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Adem Şahin, TOBB İnşaat ve Emlak İşleri Müdürü Yahya Kemal Genç, Müşavir Firma Temsilcisi Ahmet Akpınar,  Müşavir Firma Koordinatörü Faruk Yağ ve Genel Sekreter Hakan Gürhan bulunduğu heyet yapılan çalışmalar hakkında Vali Kızılcık’a arazi üzerinde yapılan inceleme ve Söğütlü Belediyesi ile varılan mutabakat hakkında bilgi takdim etti.              

            Trabzon olarak eğitime büyük önem verdiklerini ve bu konuda çalışmalar yaptıklarını kaydeden Vali Kızılcık, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin ilimizde kurulması için yapılan çalışmalara destek olmaya hazır olduğunu ifade etti.

            Vali Kızılcık, TOBB ETÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Birimleri Yerleşkesinin Trabzon’a kazandırılmasında emeğe olan herkese teşekkür etti.

            TOBB ETÜ Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Adem Şahin ise, “Çok nitelikli çıktıları olacak TOBB ETÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Birimleri Yerleşkesi bu bölgedeki sağlık sektöründeki ihtiyaçları karşılayacak. Ve aynı zamanda da ülke genelinde ki ihtiyaçlara da çözüm getirecektir. Ülkemizin sağlık sektöründeki gelişimine katkı verecektir” dedi.

            TOBB ETÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Şadan Eren, Trabzon’un çok özel bir yatırım kazandığını belirtti.

            TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’da yerleşkenin 20 dönüme yakın alanda konumlandırılacağını ilk etaptaki bu çalışmanın hızla hayata geçirileceğini söyledi. Projeyi destekleyen başta TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli,  TOBB ETÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Şadan Eren, TOBB ETÜ Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Adem Şahin’e teşekkür etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1326

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com