Rehber :
   
Basın Kuruluşları
Kuzey TV
Aktif Radyo
Taka Gazetesi
İlk Haber Gazetesi
Kuzey Ekspres
Trabzon Tv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.08.2012
Zağnos Cuma Akşamları Bir Başka Güzel



       Trabzon Belediyesi'nin düzenlediği 4.uncu Zağnos Vadisi etkiliklerinde her perşembe ilahi konserini ve dini sohbeti vatandaş ilgisini çekiyor.

       Trabzon Belediyesi'nin düzenlediği 4.üncü Zağnos Vadisi etkiliklerinde bu yıl geleneksel hale gelen perşembe akşamları Trabzon Müftülüğü'nün konser programı dışında Mustafa Fidan verdiği konser, seslendirdiği ilahilerle izleyenlere maneviyat yüklü bir program sunuyorlar.

       Zağnos Vadisi'nde dün akşam vadisinde Trabzon müftülüğünün görevlileri birlik beraberlik ve güzel ahlak ve hayatımızın her anını güzelleştirme konulu sohbet verildi. Trabzon'un farklı camilerinde görevli imam hatiplerin okudukları Kur'an-ı Kerim tilaveti dışında ayrıca Mustafa Fidan verdiği konser, seslendirdiği ilahilerle izleyenlere maneviyat yüklü bir program sundu. Grup Hicaz'ın enstrümanlarıyla eşlik ettiği konser ramazan etkiliklerinde ayrı bir renk kattı.

       Zağnos Vadisi'nde Ayıca çocuklara yönelik mini bir bilgi yarışması yapılarak başarılı olan çocuklara değişik hediyeler verildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1197

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com