Rehber :
   
Eczaneler
Ediz Eczanesi
Ongan Eczanesi
Akar Eczanesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.08.2012
Magandalar Vadiye Zarar Verdi



       Trabzon Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi'nin ortaklaşa yürüttükleri Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ikinci etabında yapılan düzenlemelere önceki akşam magandalar tarafından zarar verildi. Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yapımı tamamlanan Tanjant Köprüsü ile Bahçecik arasında kalan kısımda bulunan Osmanlı Kahvesi ile kafeteryaların camları kırılırken kaldırım taşları sökülerek dereye atıldı.

       Trabzon şehir magandaları bu kez Zağnos Vadisi'ne zarar verdi. Daha önce sahildeki ağaçlara ve banklara kıran magandaların bu seferki hedefi Zağnos Vadisi oldu. Trabzon'un gözbebeği olan Ramazan ayında on binlerce insanın ziyaret ettiği vadinin güneyinde düzenlenen alana önceki akşam kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından zarar verildi. Vadide bulunan 3 tesisin camları kırılırken, binbir emekli yaptırılan kaldırımların taşları da sökülerek dereye atıldı.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu zaman zaman Trabzon'daki şehir mobilyalarına, oyun parklarına zarar verildiğini bu kez ise Zağnos Vadisi'nin hedef alındığını kaydederek, "Bunu yapanları eğer varsa vicdanları ile baş başa bırakıyorum. Gelecek kuşaklara daha yaşanılabilir bir kent bırakmak için gece gündüz çalışırken; bazı kendini bilmez kişiler maalesef halkın ortak malı olan yerlere zarar vermeye devam ediyor. Bunu yapanlar aslında kendilerine de zarar veriyor. Çünkü bu kent onların da kentidir. Sayıları bir elin parmaklarını geçmeyecek olan bu kişiler asla Trabzon'u yansıtmamaktadır. Halkın malına zarar veren bu kendini bilmez kişilerin emniyet güçlerince yakalanarak adalete teslim edilmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1220

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com