Rehber :
   
İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Astaş Beton
Ernil Yapı Market
NKY Necdet Kırhan Yazıcı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.08.2012
Maç Sonrası Ne Dediler?


    Trabzonspor’un Elazığspor’u mağlup etmesinde gösterdiği performansla büyük katkı sağlayan Alanzinho maç sonunda zorlu bir maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduğunu ifade ederek,  “Bütün takımı tebrik etmek lazım. Bugün iyi futbol oynadık. Skoru arttırabilecek fırsatları da yakaladık. Takımın tümünü gerçekten tebrik etmek lazım. Çünkü rakip defansif anlamda çok iyi oynuyordu. Böyle bir maçtan galibiyetle ayrıldığımız için arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.
    Trabzonspor’u atmış olduğu golle 40. dakikada 1-0 öne geçiren Vittek ise hedeflerinin Videoton’u  elemek olduğunu ifade etti. Zorlu maçın ardından Vittek,  “Çok zor bir maç oldu ama kazandığımız için mutluyuz. 3 puana ihtiyacımız vardı. İyi bir maç oynadık. Uzun zaman sonra gol atmış olmam benim için çok önemliydi. Videoton’u da yenerek grup maçlarına kalmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

    Teknik direktör Şenol Güneş’in cezası nedeniyle tribünden izlediği maçta takımın başında sahaya çıkan Trabzonspor Antrenörü Şeref Çiçek, karşılaşma sonrası basın toplantısına katıldı. Çiçek, “Geçen hafta 3 puan alıp taraftarlarımıza bayram hediyesi vermek istiyorduk ama geçen haftaki hediyeyi bu haftaya ertelemiş olduk. Kazanmak önemli” dedi.

    Oyunun kendi kontrollerinde geçtiğini kaydeden Çiçek “Hem takımın hem camianın bu galibiyete ve morale ihtiyacı vardı. Bunu sağlamış olduk. Oyun bizim kontrolümüzdeydi. Golden sonra ilk yarının son bölümü ve ikinci yarının son bölümünde de çok fazla oyunu kontrol edemedik, pozisyon verdik. Elazığspor da yeni takım olmasına rağmen hem geçen hafta hem bu hafta oyunu çirkinleştirmeden sahaya güzellikler yansıtmak için çabaladı. Videoton maçı öncesi moral bulduk” diye konuştu.

   Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise yeni bir takım olduklarını hatırlatarak “Geç katılan futbolcularla birlikte bir takım sıkıntılarımız oluyor. Trabzonspor gibi güçlü bir takıma karşı iyi oynamaya çalıştık. Yediğimiz gol sonrası oyun planımızı değiştirmek zorunda kaldık. Bugün Alanzinho’nun günüydü. Maçı Trabzonspor’a getirecek tüm hareketleri yaptı. Yeni katılan arkadaşlarımızın form bulmasıyla daha iyi duruma geleceğiz” şeklinde konuştu.
Toplam Okunma Sayısı : 1491

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com