Rehber :
   
Konfeksiyon
Can Modaevi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.08.2008
Canalioğlu, "Bilgiyi paylaşmalıyız"
Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, insanoğlunun her ortama hızlı bir şekilde uyum sağladığını belirterek, "Bilgiyi paylaşmalıyız" dedi.

Belediye Başkanı Canalioğlu, "Bilgiyi paylaşmalıyız"


       Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, insanoğlunun her ortama hızlı bir şekilde uyum sağladığını belirterek, "Bilgiyi paylaşmalıyız" dedi.

       Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği ve AB komisyonunun desteklediği "Hayat boyu öğrenim kapsamında Türkiye'de informal öğrenme üzerine ortak bir anlayış geliştirme ve farkındalık oluşturma" projesinin Trabzon Konferansında konuşma yapan Başkan Canalioğlu, gelişen teknolojinin insanlar üzerinde hızlı bir etkileşim yaptığını belirtti.

       Hayat boyu öğrenmenin doğumdan ölüme kadar olan bir süreci kapsadığını belirten Başkan Canalioğlu, "Kısa bir süre önce başlayan bu proje başarılı bir seviyeye kadar getirildi. Ben de öğretmenim ve bundan da gurur duyuyorum. İletişim araçlarının çok güçlü olduğu günümüzde bilgiye ulaşmak artık zor değil. Ancak ulaştığımız bilgileri paylaşmalıyız. Eğitimin, bilginin hangi noktalara geldiğini görüyoruz. İnsanoğlu her ortama hızlı şekilde uyum sağlayabiliyor. Bu nedenle acıyı, sevinci ve bilgiyi paylaşmalıyız" diye konuştu.

       İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ise, eğitimin 19 yıllık bir süreçten geçtiğini belirterek, informal öğrenmenin hayatın her döneminde olduğunu belirterek, eğitimciler için bu tür toplantıların son derece yararlı olacağını sözlerine ektledi. 2 Gün sürece olan Trabzon konferansına Karadeniz bölgesindeki tüm illerden çok sayıda eğitimci katıldı.

28 Ağustos 2008 Perşembe
Toplam Okunma Sayısı : 2344

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com