Rehber :
   
HES Firmaları
Sezerler Enerji
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.09.2012
Katı atığa yeni sistem




       Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu katı atıkların bertarafı projesi uygulaması için Japonya'dan gelen heyetle bir toplantı gerçekleştirdi.

       Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın başkanlığında katı atık bertaraf sistemi ile ilgili olarak uygulanması planlanan yeni teknik için tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantı öncesinde sunum yapacak Japon heyetin temsilcilerini Vali Kızılcık makamında kabul etti. Heyet ile burada gerçekleşen kısa bir görüşme sonrasında Vali Kızılcık, heyet temsilcilerine telkariden yapılmış fincan takımı hediye etti. Japon Heyeti temsilcileri de Vali Kızılcık ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na ziyaretin anısına bir hediye verdi.

       Makamda gerçekleşen görüşmenin ardından toplantıya geçildi. Japon heyet tarafından sunum gerçekleştirilen toplantıya Vali Kızılcık'ın yanı sıra Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilgili kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ve Japon heyeti katıldı.

       Katı atığın bertaraf edilmesinin önemli bir sorun olduğunu vurgulayan Vali Kızılcık, "Bildiğiniz gibi katık atığın bertaraf edilmesi dünyada da önemli bir sorun. Biz de katı atık konusunda dünyada yapılan uygulamaları sürekli takip ediyoruz. Şuanda da Katı atık sorununun çözümlenmesi amacıyla Japonya'da kullanılan tekniğinin tanıtımı yapılacak. İlimiz ve bölgemize en iyi hizmeti getirmenin gayretindeyiz" dedi.

       Konuşmaların ardından Japon heyet uygulama tekniği hakkında katılımcılara sunum yaptı.

Toplam Okunma Sayısı : 1041

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com