Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.09.2012
SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK!


Bordo-mavili kulüp, görevi kötüye kullanma, delil saklama ve evrakta sahtecilik iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunacak.

Trabzonspor, şike süreciyle ilgili hukuksal anlamdaki mücadelesini sürdürüyor. Bordo-mavili yönetim, TFF Etik Kurulu ile PFDK üyeleri hakkında, şikeyle ilgili delilleri sakladıkları, görevlerini kötüye kullandıkları ve evrakta sahtecilik yaptıkları iddiasıyla, önümüzdeki hafta Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacak. Kulüp avukatlarının konu hakkında çalışmalarını tamamladığı ve Trabzonspor'un savcılığa şu iddiaları öne sürerek başvuruda bulunacağı öğrenildi.

KULÜBÜN İDDİALARI ŞÖYLE

1- Aziz Yıldırım'ın çalışanı Kenan Şehri tarafından Manisa Başkanı Kenan Yaralı'ya 500 bin dolarlık banka havalesi yapılmıştır. Etik Kurulu, bu delili gizlemiştir. 2- G.Birliği-F.Bahçe maçındaki şike eylemlerinde Aziz Yıldırım'ın bağlantısı gizlenmiştir. 3- Bülent Uygun'un Eskişehir- Trabzonspor maçındaki teşvik eylemleri ile ilgili bütün deliller, rapora konmayarak karartılmıştır. 4- Şekip Mosturoğlu, Emenike ile ön sözleşme yapıldığını itiraf etmiş ama bu raporda görülmemiştir.

FOTOMAÇ

Toplam Okunma Sayısı : 1176

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com