Rehber :
   
Mutfak, Banyo Mobilyaları
İtaly Mutfak Banyo
Saray Yapı Mimarlık
Favori Mutfak & Banyo
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
     

   "Gençlik Otobüsü 3" projesi kapsamında 31 Temmuz'da "Avrupa Kültür Elçisi " olarak Avrupa'ya uğurlanan gençler 36 günlük maratonunun ardından yurda döndü. Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanvekili Melek Acer'in başkanlığında projeye katılan Trabzon Belediyesi Gençlik meclisi üyesi gençler, proje kapsamında yaptıkları ziyaretlerle birçok Avrupa ülkesinin sosyal ve kültürel yapısını inceleme ve tanıma fırsatı elde ettiklerini söylediler. Trabzon Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, meclis olarak birçok projeye imza attıklarını belirterek, "Gençlik Otobüsü 3" projesine katılan gençlerin Avrupa'da Trabzon'u en iyi şekilde temsil ettiklerine inandığını kaydetti.

       36 gün boyunca 14 Avrupa Birliği ülkesi Bulgaristan,Romanya,Macaristan,Polonya,Çek Cumhuriyeti,Avusturya,Almanya,Hollanda,Belçika,Fransa,İtalya,İspanya,Yunanistan bulunan gençler ,Türk kültürünü tanıtmak adına birçok faklı faaliyetlerde bulundular. Gençler Avrupa ülkeleri başkentlerinde Türk kahvesi ikramı, şehir merkezlerinde Türk halk müziği dinletileri ve folklor gösterileriyle Avrupa'da muhteşem görüntülere imza attılar. Proje kapsamında Avrupa'daki gençlik çalışmalarını inceleyen gençler yapılan çalışmalar hakkında bilgi sahibi oldular. Bulundukları tüm ülkelerde o ülkenin sosyal hayatını, coğrafyasını mimarisini tanımak amaçlı yarışmalar gerçekleştiren gençler edindikleri arkadaşlıkla sayesinde önemli kazanımlar elde ettiler.

       Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun geleceğe güvenle bakmak için bugünün en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Belediye gençlik Meclisi olarak gençlerin en iyi şekilde yetişmelerine katkıda bulunmaya gayret gösterdiklerini belirten Tosun, " İyi ve başarılı olanı keşfedebilmek için araştırıyoruz ve farklılıkları daha yakından inceliyoruz. Kendimizi geliştirip kentimize ve ülkemize daha faydalı olabilmek için birçok projeye katılıyoruz. Son olarak "Gençlik Otobüsü 3" projesine katılan meclis üyesi arkadaşlarımız Avrupa'nın değişik kentlerinde düzenledikleri etkinliklerle Türk kültürünün tanıtımına katkıda bulundular. Avrupalı gençlerle de yakın arkadaşlıklar kuran gençlerimiz ayrıca yaptıkları inceleme ve ziyaretlerle tecrübelerini artıracak etkinliklerde bulundular. Bundan sonra da genç arkadaşlarımızın böylesine önemli projelerde yer almalarına gayret göstereceğiz. Yaptığımız çalışmalarda bizlere her zaman destek veren Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Gençlik Otobüsü Projesi Mimarı MCD Gençlik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Maksut Coşkun Dokunulmaz'a çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı

30 Eylül 2012 Pazar-05:56:44

 

Toplam Okunma Sayısı :1065
30.09.2012
Gençlik Meclisi Üyeleri Avrupa'dan Döndü


 

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com