Rehber :
   
Züccaciye & Mutfak Eşyaları
Hakkı Akyüz Mutfak Eşyaları
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.10.2012
Haydi Yürüyüşe


Haydi Yürüyüşe

 

       Toplumda düzenli ve yeterli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması amacıyla her yıl 3-4 Ekim tarihleri arasında yapılan 'Dünya Yürüyüş Günü' etkinlikleri kapsamında Trabzon'da bir dizi etkinlik düzenlenecek. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 3 Ekim Çarşamba günü saat 16.00'da Ayasofya Kavşağı ile Beşirli arası sahil yürüyüş yolunda yapılacak sağlıklı yürüyüş etkinliğine tüm vatandaşları davet etti.

 

       Etkinlikler dolayısıyla Halk Sağlığı Müdürü Köksal Hamzaoğlu ve beraberindeki heyet Başkan Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşları sahille buluşturmak ve yürüyüş yapabilmelerine katkıda bulunmak amacıyla sahilde Kemerkaya ile Beşirli arasında 5.6 km uzunluğunda yürüyüş yolu yaptıklarını belirterek, "Bundan iki yıl önce hizmete sunduğumuz yürüyüş yoluna vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor. Sağlıklı yaşam için yürüyüş ve spor aktiviteleri büyük önem arz ediyor. Her yıl 3-4 kim tarihleri arası kutlanmakta olan 'Dünya Yürüyüş Günü" etkinlikleri bu bilincin oluşturulmasında önemli bir yer tutmakta. Tüm vatandaşlarımızı Ayasofya kavşağı ile Beşirli arası sahil yürüyüş yolunda 3 Ekim Çarşamba günü saat 16.00'da yapılacak sağlıklı yürüyüş etkinliğine davet ediyorum" şeklinde konuştu.

 

       Halk Sağlığı Müdürü Köksal Hamzaoğlu ise vatandaşlara düzenli ve yeterli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması amacıyla 3-4 Akim tarihleri arasında kutlanan 'Dünya Yürüyüş Günü' etkinlikleri kapsamında Trabzon'da da bir dizi organizasyonları yapılacağını kaydetti. Hamzaoğlu, 3 Ekim Çarşamba günü saat 16.00'da yapılacak yürüyüş etkinliklerine tüm vatandaşları davet ederek, organizasyona verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1126

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com