Rehber :
   
Balıkçılık
Denizer Balıkçılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
03.10.2012
Başkan Hacısalihoğlu, Avrasya Üniversitesi'nin yeni eğitim öğretim yılını kutladı


 

02.10.2012, TRABZON-TTSO, Avrasya Üniversitesi’nin 2012-2013 Eğitim Öğretim yılını kutlayan TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, eğitime olan desteklerinin bundan sonra da süreceğini söyledi. 

Avrasya Üniversitesi’nin 2012 -2013 eğitim-öğretim yılı, yapımı tamamlanan Yomra Yerleşkesi’nde yapılan törenle açıldı. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nun da katıldığı açılış törenine Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Karadeniz, İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ile çok sayıda davetli katıldı.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Avrasya Üniversitesi’nin kuruluş sürecine oda olarak aktif destek verdiklerini hatırlattı.

“Eğitim sektörüne ayrı bir önem veriyoruz” 

Trabzon’un önündeki önemli hedeflerden birinin de eğitim merkezi hedef i olduğunu belirten Başkan Hacısalihoğlu, “Trabzon’un, hatta bölgenin gelişmesi ve kalkınmasını hiçbir zaman tek bir sektörde görmedik. Bu anlamda en çok önem verdiğimiz ve diğer sektörlerin gelişmesine de katkı sağlayacağına inandığımız eğitime ayrı bir önem verdik. Bu doğrultudaki hedeflerimizden biri de şehrimizin bir eğitim merkezi olmasıdır. Türkiye’nin en eski ve köklü üniversitelerinden olan KTÜ’nün yanı sıra şehrimizde, özel ve kamu üniversitelerinin açılmasına hep destek verdik. Bunlardan biri de Avrasya Üniversitesi’dir. Oda olarak Avrasya Üniversitesi’nin kurulması ve bugünlere gelmesinde, elimizden gelen her türlü desteği sağladık. Bugünkü tablo, verdiğimiz desteklerle ne kadar doğru bir iş yaptığımızı ortaya koymaktadır” dedi.

“Eğitime olan desteklerimiz bundan sonra da devam edecek”

“Avrasya Üniversitesi’nin yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” temennisinde bulunan Başkan Hacısalihoğlu, Trabzon’un bir üniversite şehri, bir eğitim merkezi olması için atılacak adım ve yapılacak çalışmaları bundan sonra da desteklemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
 

 

Toplam Okunma Sayısı : 1288

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com