Rehber :
   
Mermer, Granit ve Maden
Şeker Mermer
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.10.2012
'İlaç Dışı Fırsat Günler' fuarı açıldı


       Hedef Alliance tarafından düzenlenen "İlaç Dışı Fırsat Günleri" fuarı Dünya Ticaret Merkezi'nde açıldı. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Eczacı Odası Başkanı Tekin Çağlar'ın katılımıyla açılan fuar 5-7 Ekim tarihleri ziyaretçilerce gezilebilecek.

 

       Etkinliğin açılışında konuşan Trabzon Eczacı Odası Başkanı Tekin Çağlar, fuara il dışından 300'e yakın eczacı yanında bin 300 misafirin katıldığını belirterek, "Dolayısıyla fuar Trabzon'un ekonomisine de katkıda bulunacak. Bu etkinlikle Türkiye'nin dört bir yanında gelen eczacı ile danışma fırsatı bulacağız" ifadelerini kullandı.

 

       Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ise, Hedef Alliance'a Trabzon'da yapmış olduğu bu etkinlikten dolayı teşekkür ederek, Trabzon ekonomisine katkı yapacak etkinliğin başarılı bir şekilde geçmesi temennisinde bulundu.

 

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu fuara önemli bir katılım sağlayan misafirleri Trabzon'da görmekten memnuniyet duyduğunu kaydederek, "Itriyat, kozmetik, dermo kozmetik, medikal ve diğer ürünlerinin de gelişmiş olduğunu görmek çok sevindirici. Türkiye çok iyi yolda ve güzel bir şekilde hizmetlerini artırmaya devam ediyor. Bunların en büyük sahiplerinden birisi de eczacılık mesleği. Hepinizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

       Konuşmaların ardından iki gün sürecek fuarın açılışı yapılırken, Başkan Gümrükçüoğlu stantları gezerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1112

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com