Rehber :
   
Mutfak, Banyo Mobilyaları
İtaly Mutfak Banyo
Saray Yapı Mimarlık
Favori Mutfak & Banyo
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.10.2012
Kurban kesimi için yeterlilik sınavı


Kurban kesimi için yeterlilik sınavı
 


       Trabzon Belediyesi, Trabzon İl Müftülüğü ve Trabzon Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası, kurban kesme işleminin ehil insanlar eliyle yapılması için 'Kurban Kesimi Yeterlilik Sınavı' düzenleyecek. 18.10.2012 Perşembe günü saat sabah 09.00'da Trabzon Belediye Mezbahasında uygulamalı olarak yapılacak sınavı başarıyla tamamlayanlara aynı gün saat 14.00'de kurban kesimi için dini bilgiler, hijyen, çevre kirliğinin önlenmesi, kurban etlerini saklanması ve yaşanabilecek mesleki kazalarla ilgili bilgilendirme seminerinin ardından sertifikaları verilecek. Kurban Kesimi "Yeterlilik Sertifikası" almak isteyen kasaplar başvurularını, Cumhuriyet Caddesi, Esnaf Sarayı 3. kat No: 3'te bulunan Trabzon Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası'na bizzat yapacaklardır.

       Bu arada geçen yıl ve daha önceki yıllarda verilen kurban kesim yeterlilik belgelerinin de yenilenmesinin zorunlu olduğu bildirildi. Sertifikalarını yenilemek isteyen kasaplar iki resim, kimlik fotokopisi ve eski sertifikaları ile birlikte Trabzon Kasaplar ve Celepler Odası'na başvurarak belgelerini yenileyebilecekler.

       'Kurban Kesimi Yeterlilik Sınavı' ile ilgili daha geniş bilgi almak isteyen vatandaşlar Trabzon Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası'nın (0462) 322 34 67 nolu telefonuna başvurabilirler.

Toplam Okunma Sayısı : 1095

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com