Rehber :
   
Oto Kiralama
Eko Rent A Car
Europcar Araç Kiralamal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
25.04.2009
Meclis Başkanı M. Şadan Eren:


 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Nisan ayı meclis toplantısının açılış konuşmasında Meclis başkanı M. Şadan Eren, tüm dünyada ve Türkiye ekonomisinde zor dönemin bir süre daha devam edeceği tartışmasız bir gerçek olduğunu söyledi.
“Bugün hepimiz, ekonomi için elbirliği ile çıkış yaratma arayışı içindeyiz” şeklinde sözlerine devam eden Başkan M. Şadan Eren, “Krizin hiç olmazsa bundan sonrasını az hasarla atlatabilmek için, elimizdeki kısıtlı imkanları çok iyi kullanmalıyız. Dar olan hareket alanımızı etkin kullanabilmeli, akılcı, uygulanabilir ve sonuç odaklı önlemleri mutlaka hayata geçirebilmeliyiz.”dedi.

Trabzon Valisi Nuri Okutan’ın konuk olarak katıldığı meclis toplantısında TTSO meclis başkanı M. Şadan Eren’in açılış konuşması Şöyle:

“Sayın Valim,
Değerli Meclis Üyesi Arkadaşlarım,
Meclisimizi açıyorum... Çoğunluğumuz vardır.
Öncelikle, hepinizi saygıyla selamlıyor ve hoş geldiniz diyorum.

Bugün davetimizi kırmayarak Odamıza teşrif eden, Valimiz Sayın Nuri Okutan'a, Meclis Toplantımıza katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Toplantılarımıza; Ülkemizin ye ilimizin önemli temsilcilerini davet ediyor ve sizlerle buluşturuyoruz. Bu dönem de, bu uygulamamıza Sayın Valimizle başlamak istedik.  Bundan sonraki süreçte de, önümüzdeki aylarda, bakanlar, milletvekilleri ve ekonomiyle ilgili güncel konuklarımız olacak.

Ülkemiz ve İlimiz, mevcut ekonomik krizin etkileriyle zor günlerden geçiyor. Bugün hepimiz, ekonomi için elbirliği ile çıkış yaratma arayışı içindeyiz.
Bunun içinde Ticaret ve Sanayi Odası olarak gündemimizi ve önceliğimizi ekonomi ile ilgili konulara ve çalışmalara veriyoruz.

Bu zor günlerde de Odamız İlimizde ekonomide lokomotif görevini üstlenmiş durumdadır. Diğer taraftan, işletmelerimizin krizi en az hasarla atlatmasına yönelik destek ve bilgilendirme çalışmalarımızı da artırarak devam ettireceğiz.

Tüm dünyada ve Türkiye ekonomisinde zor dönemin bir süre daha devam edeceği tartışmasız bir gerçek.
Krizin hiç olmazsa bundan sonrasını az hasarla atlatabilmek için, elimizdeki kısıtlı imkanları çok iyi kullanmalıyız. Dar olan hareket alanımızı etkin kullanabilmeli, akılcı, uygulanabilir ve sonuç odaklı önlemleri mutlaka hayata geçirebilmeliyiz.

Değerli meclis üyeleri;
Bilginiz olduğu üzere, Sayın Valimizin, İlimiz ve Bölgemiz ile bağlantısı daha önceki yıllara dayanıyor. Kendilerinin; Bölgemiz konusundaki bilgi ve deneyiminin görev süresi içinde İlimize pozitif yönde yansıdığı görüşündeyiz.

Sayın Valimize;
İş dünyasına göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka içinde ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz. Kendileriyle çeşitli vesilelerle bir araya geldiğimiz toplantılarda  İlimiz sorunlarına ve özellikle camiamızla ilgili konulara göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı, son derece memnun olduğumuzu da ifade etmek istiyorum.      

Seçimlerden sonra, Trabzon'da da artık önceliğimiz ekonomik konular olduğu için, Sayın Valimizin de , her konuda olduğu gibi bu önemli konuda da hassasiyet gösterip öncülük yapacağını biliyoruz.
Şimdi sözü Yönetim Kurulu Başkanımız Suat Beye veriyor, Sayın Valimize şahsım ve sizler adına bir kez daha hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyorum.”

 
 
 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 2005

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com