Rehber :
   
İlaçlama Hizmetleri
Beşyıldız İlaçlama Trabzon
MDPM İlaçlama
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.10.2012
Sosyal Sorumluluğa Örnek Davranış


Vali El Attı,  Şehit Babası Mutlu Oldu

            Bir süre önce Güney-Doğu Anadolu Bölgesinde terör örgütü tarafından şehit edilen Ali Yasin Erosmanoğlu’nun babası Ali Sait Erosmanoğlu’nun dişleri teknolojinin son örneği implant yapılıyor.

            Ali Sait Erosmanoğlu, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık tarafından Vali Konutunda verilen iftar yemeğinde sohbet esnasında konuşamamanın mahcubiyetini belli etti. Bunu fark eden Vali Kızılcık, şehit babasının ağzında diş sorunu olduğunu öğrendi ve kendisine bu sorunun halledileceğinin sözünü verdi.

            Şehit babasının ilk etapta KTÜ Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Bölümünde muayene ve tedavisi yapıldı. Devamında ağzında eksik olan dişlerin yapılması söz konusu olunca Vali Kızılcık, Beşikdüzü ilçemizde kurulu bulunan OSB sinde faaliyet gösteren Türkiye’nin ilk implant üretim fabrikası sahibi Görkem Serçe İrtibata geçip şehit babasının dişlerinin yapılmasını talep etti. Fabrika sahibi de Vali Kızılcık’ın talebi karşısında kayıtsız kalmayacağını ifade ederek bu görevi memnuniyetle kabul etti.

            Vali Dr. Recep Kızılcık şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine hizmet etmek bizim en önemli görevlerimizin başında geldiğini ifade ederek “Eğer şu anda üzerinde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşadığımız topraklara sahipsek bu şehitlerimizin sayesindedir.  Onlar, herkesin arzu edip, ulaşamadığı mertebe olan şehitlik mertebesine ulaşmışlardır. Onları rahmetle ve minnetle anıyorum. Şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir. Devlet olarak onların emrindeyiz. Onların dertleri bizim derdimiz, neşeleri bizim neşemizdir. Şehit babasının dişlerinin yapılması onu ne kadar mutlu ediyorsa. Bizler de o kadar mutlu oluruz.

             İmlpant fabrikası sahibi Görkem Serçe de böyle bir görevi üstlenmenin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek sosyal sorumluluğumuzun gereği böyle kutsal bir görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum dedi.

             Görkem Serçe şehit babası Ali Sait Erosmanoğlu ile tanışmasında “Sizler bu vatanı bize emanet bırakan şehitlerimizin yadigârısınız. Size hizmet etmek bize ancak gurur verir sayın valim bu görevi bana söylediğinde sizinle tanışmak için sabırsızlandım. Kısmet bugündü ve tanıştık. Dişleriniz ile ilgili tüm işlemleri üstleniyorum. İmalattan doktor muayenesine, dişlerin takılması ve diğer tedavileri bizzat ben takip edip sonuçlandıracağım. Bütün masraflar bana aittir. İçiniz rahat olsun dişleriniz takıldıktan sonra her türlü yiyeceği rahatlıkla yiyeceksiniz.” dedi.

             Şehit babası Ali Sait Erosmanoğlu da dişlerinin son teknoloji ürünü implant yapılacağından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek Vali Kızılcık'a ve iş adamına teşekkür etti. 

Toplam Okunma Sayısı : 1207

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com