Rehber :
   
Şekerleme ve Şeker Ürünleri
Karabekir Şekerleme
Celaloğlu Arzu Helva
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.10.2012
'Bordo Mavi Kalpler Büyüyor' Projesi 1. Yılında


   Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık,Trabzonsporlu futbolcular ve aileleri tarafından hayata geçirilen ‘’Bordo Mavi Kalpler Büyüyor’’ Sosyal sorumluluk projesi  temsilcilerini  makamında kabul etti.

            Proje temsilcileri Trabzonspor kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, savunma oyuncusu Giray Kaçar, ve proje sorumlusu Arzu Aktaş; Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’a projenin birinci yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

            Projeye destek verenlere teşekkür eden Vali Kızılcık, Trabzonspor duyarlılığının çok önemli olduğunu belirterek, “Bu projeyi düşünüp uygulamaya koyanlara ve destek olanlara teşekkürlerimi sunuyorum. Trabzonspor dünyada ve Türkiye’de en önde gelen kulüplerden birtanesi, taraftarı kulübüne her zaman sahip çıkıyor. Siz önde gelen değerli sporcuların bu tür projelerle sosyal sorumluluğunuzu yerine getirmiş oluyorsunuz. Ülkemiz sayılı devletler arasına girebilme mücadelesinde, proje odaklı çalışmalar ile bunu destekleyen mevzuat  değişikliklerine gidilmiş, 10 yıl içerisinde çok önemli gelişmeler olmuştur. Bu kapsamda yardım eli bekleyen vatandaşlarımıza sizler gibi sivil toplum kuruluşlarına çok görevler düşmektedir. Siz de bunu yapmak için çalışıyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

           Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu ve Futbolcu Giray Kaçar da Vali Kızılcık’a projeye gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1254

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com