Rehber :
   
Dekorasyon & Çelik Eşya
Her-Tür
Cihan Raf
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.10.2012
Trabzonspor,Kazakistan'ın Kızılordaspor takımı ile karşılaşacak


 

 

       Mimar Sinan Proje Olimpiyatları kapsamında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak maçı futbolseverler ücretsiz olarak izleyecek.

       Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'nın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği Trabzon Valiliği ve Trabzon Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı ve Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları 15-18 Ekim tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak.

       Mimar Sinan Proje Olimpiyatları kapsamında spor ve sanat etkinlikleri de yer alacak. Kurultay çerçevesinde 15 Ekim Pazartesi günü saat 19:00'da Trabzonspor ile Kazakistan'ın Kızılordaspor takımı Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Mimar Sinan Uluslararası Özel Futbol Müsabakası oynanacak. Futbolseverler müsabakayı ücretsiz olarak izleyebilecek. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tarih, spor ve sanat kenti Trabzon'da, Mimar Sinan Proje Olimpiyatları kapsamında Trabzonspor ile Kazakistan'ın Kızılordaspor takımları arasında yapılacak müsabakaya tüm Trabzonluları davet etti. Başkan Gümrükçüoğlu 15-18 Ekim tarihleri arasında yapılacak olimpiyatlara 8 devlet başkanı,50 ülke temsilcisi ve 300'ün üzerinde akademisyenin katılacağını da sözlerine ekledi.

Toplam Okunma Sayısı : 1069

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com