Rehber :
   
Fast Food & Cafe
Menekşe Fast Food
Keyf Fast Food & Cafe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.10.2012
Başkan Hacısalihoğlu; 'Bölgemizdeki yatırımlar istihdam ve refahı arttırıyor'


 

 

11.10.2012, TRABZON-TTSO,  Trabzon ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu,  uluslararası sermayenin bölgeye yönelik yatırımlarının istihdam ve refaha katkı sağladığını söyledi.

Trabzon'da şehrin tamamını doğalgaz verilmesi çalışmaları devam ederken sektörün önemli isimlerinden Demirdöküm de yetkili satış ve servis bayilerini yenilemeyi sürdürdü. Bu doğrultuda Erkuloğlu ve Bülbül Tesisat işletmelerinin açılışı gerçekleştirildi.

 Açılışlara TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TTSO Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Sarı, Vaillant Group Türkiye Müdürü Christoph M. Grosser, TTSO Yönetim Kurulu üyesi Erkut Çelebi ve Özcan İlarslan, firma sahipleri, işadamları ve davetliler katıldı.

 Başkan Hacısalihoğlu; “İlimizde açılan her yeni işyeri ekonomiye ve istihdama katkı demektir”

 TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’da açılan her yeni işyerinin ekonominin gelişmesi ve istihdama katkı anlamına geldiğini söyledi.

“Bu tür işyerlerinin açılması, sektördeki rekabeti de olumlu etkileyecek, bu rekabet, tüketici açısından bakıldığında da ürün kalitesini artıracaktır” diyen Başkan Hacısalihoğlu, şöyle konuştu:

 “Demirdöküm  Grubunun Türkiye’deki yatırım kapasitesini artırması, uluslar arası sermayenin Türkiye’deki yatırımları açısından bakıldığında bizi ayrıca mutlu etmektedir. Bizim aradığımız da uluslararası sermayenin ülkemizde yatırım yaparak ekonomiye ve istihdama katkı sağlamasıdır. Ayrıca bu tür işyerlerinin açılması suretiyle bölgemizdeki refah seviyesinin artışına sağladığınız katkılar dolayısıyla da teşekkür ediyorum.”

Her iki işyerinin de hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Hacısalihoğlu, firma sahiplerine de bol kazançlar diledi.

 Vaillant Group Türkiye Müdürü Grosser; “Doğalgazın Trabzon’a gelmesi, yatırımlarımızı etkileyecektir”

 Vaillant Group Türkiye Müdürü Christoph M. Grosser ise DemirDöküm’ün 58 yıldır gerek yurt içinde gerekse yurt dışında gösterdiği performansla büyük başarılara imza attığını söyledi.

 Grosser, “Son yıllarda ürünlerimizdeki kalite standardını yükseltmenin yanı sıra yetkili satıcı ve servis yapılanmamızda da büyük değişimlere gidiyoruz. DemirDöküm’deki değişim rüzgârından etkilenen yetkili servislerimiz yeni servis modelini yansıtan ve tüketicilere en iyi hizmeti verecek şekilde devam ediyor” dedi. 

 Doğalgazın Trabzon’a gelmesini de değerlendiren Grosser, doğalgazın şehrin gelişimi açısından çok önemli olduğunu belirterek kendilerinin yapacağı yatırımları da etkileyeceğini söyledi.

 

 

 

Toplam Okunma Sayısı : 1814

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com