Rehber :
   
İletişim
Raykom İletişim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.10.2012
300 Kişiye 9 Ay Boyunca Belediyemiz İş İmkanı


  'Toplum Yararına Çalışma Projesi' kapsamında Trabzon Belediyesi'nde 300 kişi istihdam edildi.

       Trabzon Belediyesi ile Trabzon Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) arasında başlatılan 'Toplum Yararına Çalışma Projesi' kapsamında 300 kişiye iş imkanı sağlandı.

       Trabzon Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda yapılan törenle 9 ay boyunca Belediyede istihdam edilecek 300 kişi 15 Ekim pazartesi günü iş başı yapacak. Törene Trabzon Belediye Başkanvekili Seyfullah Kınalı, Başkan Yardımcıları Hüseyin Turan, Osman Gökhan Bali İŞKUR İl Müdürü Mustafa Sezgin katıldı. İŞKUR İl Müdürü Mustafa Sezgin yaptığı konuşmasında, temel amaçlarının istihdama katkı sağlamak olduğunu belirterek, "Kurumumuz işsizlikle mücadele etmektedir. Toplum yararına çalışmak programları da işsizlikle mücadelede önemli yer tutmaktadır. Bugüne kadar Trabzon Belediyesi ile birlikte 14 proje gerçekleştirdik. Toplam bin 700 kişi bu projelerden yararlandı. Hayırlı olsun" dedi.    Trabzon Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı ise, belediye olarak 2009 yılından itibaren 14 projeye katkı sağladıklarını ifade ederek, "2009 -2012 yılları arasında toplum yararına çalışma programı vesilesiyle belediyemizde yaklaşık bin 700 kişiyi istihdam etmiş bulunuyoruz. Bugüne kadar yapılan projelerle çalışanlara yaklaşık 6 milyon TL'nin üzerinde ödeme yapıldı. Bu para Trabzon piyasasına girmiş ve işsiz kardeşlerimize kısmi bir soluk aldırmıştır. Her il bu imkânlardan Trabzon kadar yararlanamamıştır. Bunun arkasında büyük bir emek ve uğraş vardır. Bundan Belediye başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun büyük katkıları vardır. 15 Ekim Pazartesi günü işbaşı yapacaksınız. Başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 "Toplum Yararına Çalışma Programı' kapsamında işe başlatılan ve 9 ay sonra sona erecek olan proje ile birlikte 300 kişi, Trabzon genelinde su kanalizasyon, Destek Hizmetleri, Mezarlık, Park ve Bahçeler Müdürlüklerinin yaptığı çalışmalarda kullanılacak. 2009 yılı Ağustos ayından itibaren 12 adet proje ile belirli aralıklarla Trabzon Belediyesi'nde 1700 kişi istihdam edildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1118

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com