Rehber :
   
Nakliyat Şirketleri
Yaylıoğlu Nakliyat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.04.2009
Gümrükçüoğlu Gençlerle


Gümrükçüoğlu Gençlerle


       Trabzon Gençlik Hareketi ve Kültür Derneği, Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret ederek, Trabzon için yapılacak her hizmete katkı vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

       Trabzon Gençlik Hareketi ve Kültür Derneği Başkanı Hakan Usta, derneklerinin 6 ay önce kurulmasına rağmen 400 üyeye ulaştıklarını belirterek, "Gençler olarak amacımız Trabzon'un ve ülkemizin kalkınmasına yardımcı olacak faaliyetlerin içerisinde yer almaktır. Başkan Gümrükçüoğlu'nun belediye başkanı seçilmesi Trabzon için bir şanstır. Yapacağımız çalışmalarla Trabzon'un çehresini değiştireceğine inanıyorum. Gençlik hareketi olarak her zaman başkanımızın yanındayız"dedi.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon insanının yaşam standardını yükseltmek için yapacakları çalışmalarda şehrimizdeki sivil toplum örgütlerinin görüş ve önerilerine her zaman açık olduklarını belirterek, " Gençlerimizin böylesine bir hareket başlatarak kısa zaman içerisinde güçlü bir dernek olmaları sevindirici bir olaydır. Trabzon için yapacağımız çalışmalara gençlerimizin destek verecek olmalarını ifade etmeleri bizleri ayrıca motive etmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize en güzel hizmeti vereceğimize inanıyorum"dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1764

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com