Rehber :
   
Şekerleme ve Şeker Ürünleri
Karabekir Şekerleme
Celaloğlu Arzu Helva
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
18.10.2012
Janko'nun Milli Performansı Umut Oldu


Trabzonspor'un, sezon başında Portekiz'in Porto takımından transfer ettiği, ancak şuana kadar beklenin performansı sergileyemeyen golcü futbolcu Marc Janko'nun milli takımdaki performansı, takımı için de umut oldu.

Geçen sezonun gol kralı Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a transferinin ardından bordo - mavili takımın gol umudu olarak kadroya katılan Avusturyalı futbolcu, Süper Lig'de şuana kadar 5 maçta 107 dakika forma giydi. Sadece Mersin İdman Yurdu maçında ilk 11'de sahaya çıkan ve 65 dakika sahada kalan tecrübeli golcü, sonradan oyuna girdiği diğer 4 karşılaşmada ise kısa süre görev yaptı. Janko, bu maçlarda kendisinden beklenin performansı sergileyemezken, gol atma başarısını da gösteremedi.

2014 Dünya Kupası Elemeleri için ülkesinin milli takımına davet edilen golcü futbolcu, Avusturya'nın Kazakistan'ı 4-0 mağlup ettiği maçta da ilk 11'de sahaya çıktı. Karşılaşmada iyi bir performans sergileyen tecrübeli oyuncu, attığı 2 golle de farklı galibiyetin mimarları arasında yer aldı.

Golcü futbolcunun bu performansı Trabzonspor kurmayları için de umut oldu. Ligde bu hafta deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olacak olan bordo - mavililerde, teknik direktör Şenol Güneş'in Janko'yu ilk 11'de sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi.

Milli takım forması altında attığı gollerin kendisini ayrıca mutlu ettiğini belirten Avusturyalı forvet, bordo-mavili forma altında atacağı goller için de sabırsızlandığını belirtti. Janko, Beşiktaş maçında forma giymesi halinde de takımın başarısı için elinden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışacağını vurguladı

Toplam Okunma Sayısı : 1456

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com