Rehber :
   
Aluminyum ve Yan Sanayi
Aktif Metal Yapı Tic. Ltd. Şti.
Üçgen Aluminyum San. Tic. Ltd Şti.
Mst Cam Alüminyum
Birlik Cam Balkon
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
21.10.2012
Haftanın Filmleri


Bu hafta vizyona girecek 3 film...

İlk filmimiz Ken Loach imzasını taşıyor: Meleklerin Payı. Paul Brannigan, Siobhan Reilly, John Henshaw ve Gary Maitland'ın oynadığı film, İskoçya'nın en büyük şehri Glasgow'da bir grup genç suçluyu mercek altına alıyor.

Robbie, hapisten kıl payı kurtularak zorunlu kamu hizmeti cezasına çarptırılır. Burada tanışacağı Rhino, Albert ve Mo ile bir çete oluşturmaları çok sürmez. Robbie'nin viski uzmanlığı ve tadım hassasiyeti sayesinde dört kişilik bu çete açık hava, İskoç yaylaları ve yaşamlarının en büyük rizikosuyla karşı karşıya kalacaktır.

İkinci filmimiz, Sam Fell ile Chris Butler'ın imzalarını taşıyan bir animasyon: ParaNormaN.

Zombiler küçük bir kasabayı kuşatırsa kim yardıma çağrılabilir? Bu görev için ölülerle ve hayaletlerle konuşabilen küçük bir kasabalı olan Norman'dan başka seçenek yoktur. Kasabasını yüzyıllardır süren bir lânetten kurtarmak için Norman'ın zombilerin yanı sıra hayaletler, cadılar ve en kötüsü de moronlaşmış yetişkinlerle mücadele etmesi gerekecektir.

Son filmimiz, sezonun ikinci Çanakkale filmi. Yeşim Sezgin'in yönettiği Çanakkale 1915'te Şevket Çoruh, Barış Çakmak, Serkan Acar ve Rıza Akın başlıca rolleri paylaşıyorlar.

Balkan Savaşı'nda hezimete uğrayan bir milletin dirilişinin hikâyesi. Rusya'ya yardım etmek ve İstanbul'u işgâl etmek amacıyla Çanakkale'ye tarihin gördüğü en büyük donanmalardan biriyle saldıran Müttefik Kuvvetler'in hiç bir silâhın yurt sevgisinden daha güçlü olmadığını anladıkları, birçok isimsiz kahramanın destansı hikâyeleriyle ulaşılan zaferin öyküsü.
61haber.com

Toplam Okunma Sayısı : 1479

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com