Rehber :
   
Oto Kuaför ve Halı Yıkama Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.10.2012
Vali Kızılcık, Bayram İçin Her Türlü Tedbirin Alındığını Söyledi


  Kurban Bayramının huzur ve güven içersinde geçmesi için alınan tedbirlere yönelik Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık imsazı ile bir genelge  yayımlandı.

           Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, önümüzdeki Perşembe günü kutlanacak olan Kurban Bayramı için her türlü tedbirin alındığını belirterek, halkın huzur ve güven içinde bir bayram geçirmesini temenni ettiklerini söyledi. Vali Kızılcık bu çerçevede bir genelge yayınlayarak ilgili ve yetkili kurumları uyardı. Bayram sürecinde olumsuz bir durumun yaşanmaması için gerekli talimatları ilgili kurumlara veren Vali Kızılcık, genelgeye uyulmasını istedi.

           Yayımlanan Genelgede;

          “25-26-27-28 Ekim 2012 tarihlerine tekabül eden Kurban Bayramı'nın huzur ve güven içersinde geçmesi, kamu hizmetlerinde bir aksaklığa neden olunmaması, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilmesi ve muhtemel dilek ve şikayetlerinin kabul edilebilmesi amacıyla,

          1- Bayram öncesi ve bayram süresince İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü görev bölgeleri itibarıyla huzur planlarını uygulamaya koyacaklar, şehir içi ve şehirlerarası yollarda trafik denetimleri artırılarak etkin bir şekilde uygulanacaktır.

      Alo 155-156 telefon hatlarına yapılan müracaatlar süratle değerlendirilecek ve sonuçlarının takibi sağlanacaktır.

     2- Belediyeler zabıta hizmetlerini artırarak sürdürecekler, özellikle alış-veriş yerlerindeki denetimleri yoğunlaştırılacaktır.

     Belediyelerde nöbetçi memurluklar oluşturulacak, su-kanalizasyon arıza ve bakım ekipleri, itfaiye ekipleri hazır hale getirilecek, günlük çöp toplama işlerine aksatılmadan devam edilecektir.

           3- Elektrik ve telefon hizmetlerinde bakım ve arızaların ivedi olarak giderilmesi için ekipler yeteri kadar araç ve teçhizatıyla oluşturulacaktır.

             4- İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Arama Kurtarma Ekipleri hizmete hazır bulundurulacaktır.

             5-  Hastanelerin acil servisleri takviye edilecektir.

             6- Kaymakamlıklar ilçelerinde benzer tertip ve tedbirleri alacaklardır.” denildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1264

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com