Rehber :
   
Eczaneler
Ediz Eczanesi
Ongan Eczanesi
Akar Eczanesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.10.2012
45 Dakika Oynarım


Avusturyalı, Milli Takım'dan döndükten sonra antrenmanlarda adelesinde çekme oldu, son idmanda ise bacağına kramp girdi. Durumunu soran Şenol Güneş'e, “Hocam, 90 dakikayı çıkartamam ama45 dakika oynarım” yanıtını verdi.

Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarında yedek bekleyen Marc Janko, Avusturya Milli Takımı’nda oldukça başarılı maçlar oynamıştı. Golcü oyuncunun Beşiktaş karşısıda ilk 11’de görev yapmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak yine kulübede oturunca, kafalarda soru işaretleri oluştu. Gerçeği FANATİK ortaya çıkardı. Tecrübeli forvet, milli takımdan döndükten sonra antrenmanlarda sorun yaşadı. Adelesinde çekme olduğu için idmanlarda zorlandı. Maçtan önceki son çalışmada ise bacağına kramp girdi. Bunun üzerine Şenol Güneş öğrencisiyle görüşerek, “Yüksek tempolu bir maç olacak. Kendini nasıl hissediyorsun, hazır mısın?” diye sordu. Janko’nun yanıtı ise, “Hocam 90 dakika sahada kalabileceğimi sanmıyorum. Eğer görev verirseniz, 45 dakika oynayabilirim” oldu.

Maç 1-0 olunca...

Şenol Güneş de planlarını, Avusturyalı’yı karşılaşmanın ikinci yarısının başında oyuna dahil etmek üzere kurdu. Ancak ilk devre 1-0 önde kapatılıp, 1-1 olduktan sonra Beşiktaş’ın atakları da sıklaşınca Janko’ya son 5 dakikada forma verdi. 1.96’lık forvet sorun yaşamasaydı, Güneş maça Halil-Janko ikilisiyle başlayacaktı. Hafta içerisinde golcü oyuncunun durumu tamamen düzelirse, deneyimli çalıştırıcı bu planını Bursaspor maçında hayata geçirecek.

Serhat Demirtaş

Toplam Okunma Sayısı : 1261

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com