Rehber :
   
Web Siteleri
Bölgesel Web Siteleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.04.2009
Başkan," Amacımız Trabzon'u sporun bütün dallarında lider kent yapmaktır"


Başkan Gümrükçüoğlu," Amacımız Trabzon'u sporun bütün dallarında lider kent yapmaktır"


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un bir spor kenti olduğunu belirterek, Trabzon'u sportif alanda daha da ileriye getirerek sporun bütün dallarında lider kent yapmak için ilgili kurum kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği içerisinde güzel hizmetler yapacaklarını söyledi

       Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Cahit Erdem ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlunu ziyaret edere görevinde başarılar diledi.

       ASKF Başkanı Cahit Erdem, bünyesinde 116 amatör spor kulübünü barındıran ASKF'nın büyük bir camia olduğunu belirterek, "Trabzon'da spor adına güzel şeyler yapılıyor. Sizlerin de bu sürece güzel katkılar yapacağınıza inanıyorum. ASKF olarak daha sonra sizlere ortaklaşa yapabileceğimiz projeleri sunacağız. Hep birlikte Trabzon sporuna güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, Trabzon'un bir spor kenti olduğunu belirterek, " Trabzon'u sportif alanda daha da ileriye getirerek sporun bütün dallarında lider kent yapmak için ilgili kurum kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği içerisinde güzel hizmetler yapacağız. Belediyemiz sizlerin öngörülerinden, tecrübe ve bilgi birikimlerinizden her zaman yararlanacaktır. Amacımız, kentimiz ve Türkiye sporuna en iyi hizmeti vermektir" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1850

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com