Rehber :
   
HES Firmaları
Sezerler Enerji
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
31.10.2012
Herşey Daha Güzel Olacak


Başkan Gümrükçüoğlu TRT'de Büyükşehir ile elde edilecek avantajları anlattı
 


       Başkan Gümrükçüoğlu, her şey daha güzel olacak

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu TRT1 Televizyonu'nda Sabah Aktüel programında Trabzon'un, 'Büyükşehir' belediyesi olmasıyla birlikte elde edeceği avantajları anlattı. Sabah Aktüel Programı'nda Caner Ocak'ın sorularını cevaplayan Başkan Gümrükçüoğlu, yeni kurulacak 13 büyükşehir belediyesi ile birlikte Türkiye'de büyükşehir belediyelerinin sayısının 29'a çıkacağını kaydederek, " Büyükşehirle birlikte Trabzon'da her şey daha güzel olacak. Hizmet kalitesi artacak. Büyükşehir olmayı çoktan hak eden Trabzon'a yaptıkları katkılardan dolayı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan başka olmak üzere bakanlarımıza ve milletvekillerime Trabzon halkı adına şükranlarımızı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

       Trabzon'un büyükşehir olmasını çok güzel ve doğru bir girişim olarak değerlendiren Başkan Gümrükçüoğlu, "Dünyada, ülkeler yarıştığı gibi kentler de yarışıyor. Kentler, gelişmede ve daha iyi bir hayat şartları sağlamada birbirleriyle yarışıyorlar. Trabzon, büyükşehirle birlikte bu yarışta farklı bir ivme kazanacak" diye konuştu.

       Trabzon'un, tarihi, bilgi birikimi ve gelişimi ile büyükşehir olmayı çoktan hak ettiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "Trabzon, Karadeniz Teknik Üniversitesiyle, Özel Avrasya Üniversitesiyle, Uluslararası gümrük giriş kapıları olan hava ve deniz limanlarıyla, Sarp-Samsun otoyolu ile Trabzon'un tarihi İpekyolu hatlarını geçmişten beri oluşturmasıyla, ulaşımın ana kavşak noktasında olmasıyla, kütürde, sanatta, sporda öncü bir kent olmasıyla büyükşehir olmaya hakikaten çok layık bir kentti. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat tensipleri, gayreti ve desteği ile diğer 12 ilimizle birlikte Trabzon'un büyükşehir olması bizim için çok büyük bir mutluluktur" ifadelerini kullandı.

       Büyükşehirle birlikte kişi başına yapılacak harcamalarda yükselme olacağına, hizmette artış ve kalite getireceğine dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, " Bugün Trabzon Belediyesi hizmet ettiği 293 bin insan için yılda kişi başına 238 TL harcayabilmektedir. Bütün il sınırlarımız ile büyükşehir belediyesi olduğumuzda kişi başına 368 TL harcayabileceğiz. Böylece hizmetin nasıl artmış olabileceği basit bir hesaplama ile önümüze çıkmaktadır. Büyükşehirle birlikte her şey daha güzel olacak" görüşlerine yer verdi.

Toplam Okunma Sayısı : 1100

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com