Rehber :
   
Oto Kiralama
Eko Rent A Car
Europcar Araç Kiralamal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.11.2012
Ulaşıma taze kan


       Trabzon Belediyesi vatandaşların daha rahat, güvenli ve konforlu otobüslerle seyahat etmeleri için otobüs filosuna yeni otobüsler katmaya devam ediyor.

       Ekonomik ömrünü tamamlamış çoğu 1972 model otobüsleri yenilemek için çalışmalarını sürdüren belediye son alınan 3 körüklü, 2 adet 12 metre ve 5 adet 9 metrelik otobüslerle birlikte otobüs filosuna 30 yeni otobüs katması vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Görüşlerini aldığımız vatandaşlar kendilerini güvenli ve konforlu otobüslerle seyahat etme imkanı sunan Trabzon Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

       KTÜ-Beşirli arasında ortay çıkan yolcu yoğunluğundan dolayı körüklü otobüsleri söz konusu hatta koyan belediye, 2013 yılı içerisinde 10 yeni otobüs daha alarak vatandaşların hizmetine sunmayı planlıyor.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu göreve geldiklerinde ekonomik ömrünü tamamlamış ve çoğu 1972 model olan belediye otobüslerini yenilemek için bugüne kadar 30 adet yeni son model otobüsü vatandaşların hizmetine sunduklarını kaydederek, "2013 yılında da 10 adet yeni otobüsü belediyemize kazandırmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın, Büyükşehir olmaya hazırlanan Trabzon'un adına yakışır otobüslerle seyahat etmelerini sağlamak için otobüs filomuzu yeniliyoruz. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layıktır" dedi.

 

 

Toplam Okunma Sayısı : 1061

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com