Rehber :
   
İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Astaş Beton
Ernil Yapı Market
NKY Necdet Kırhan Yazıcı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.11.2012
Çevre ve Şehircilik Müsteşarıdan Başkana ziyaret


     

Çevre ve Şehircilik Müsteşarı Tıraş'tan Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

 


Başkan Gümrükçüoğlu, tarih ve uygarlık kenti Trabzon'u geleceğe hazırlamada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bizlere önemli destekler veriyor.

       Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından organize edilen ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezi'nde yapılan 'Karadeniz Çevre Günü Etkinlikleri' programına katılmak üzere Trabzon'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Ercan Tıraş, Müsteşar Yardımcısı Sedat Kadıoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Baş ve Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

       Misafirlerini tarih ve uygarlık kenti Trabzon'da ve Trabzon Belediyesi'nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'da birçok projenin gerçekleşmesinde kendilerine her zaman destek veren Çevre ve Şehircilik Müsteşarı Ercan Tıraş'a teşekkür etti. Başkan Gümrükçüoğlu Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın Trabzon ile her zaman yakından ilgilendiğine dikkat çekerek, "Yaptığımız hizmetlerde Bakan'ımızın yanı sıra Bakan Yardımcımız Muhammet Balta, müsteşarımız Ercan Tıraş, müsteşar yardımcılarımızın katkılarıyla yaptığımız projelerle Trabzon'umuzu geleceğe hazırlıyoruz. Son olarak Trabzon'da düzenlenen Avrupa Gençlik Olimpiyat oyunlarının anısının yaşatılması amacıyla Forum Alışveriş Merkezi'nin kuzey kısmında EYOF 2011 Spor Hatıra Parkı'nın yapımı için verdikleri desteklerden dolayı Bakanımız Erdoğan Bayraktar ve bakanlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

       Çevre ve Şehircilik Müsteşarı Ercan Tıraş ise yaptığı konuşmada Bakanlık olarak Türkiye'de 'marka şehirler' oluşturmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek, "Bu şehirlerimizden birisi de Trabzon'dur. Trabzon Belediyesi her zaman yeni projeler geliştirerek Bakanlığımıza sunuyor. Biz de elimizdeki imkânlar ölçüsünde Trabzon'a katkı ve destek sunmaya gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.

       Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretin anısına konuklarına çeşitli hediyeler verdi.

Toplam Okunma Sayısı : 1139

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com