Rehber :
   
Belediyeler
Trabzon Belediyesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.11.2012
Yener: Trabzonspor Yönetimi Bütün Halinde Görevine Devam Ediyor


Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor yönetiminin bütün halinde görevine devam ettiğini ve yönetim kurulunda herhangi bir istifanın söz konusu olmadığını bildirdi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ile beraberindeki heyetin dün Trabzonspor Kulübü'nü ziyaretinden kendisinin haberdar edilmediğini söyleyerek, kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar ve yöneticilere tepki göstermesinin ardından, söylentilere karşın yönetimde herhangi bir istifa yaşanmadı.

 Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaklaşık 3 saat süren bir toplantı yaptı. Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, görüşmenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kamuoyunda sanki Trabzonspor'da bir sorun varmış izleniminin oluştuğunu belirterek, ''Böyle bir şeyin olmadığını konuşmak için bir araya geldik, sohbetti. Böyle gündemi olan bir toplantı değildi. Trabzonspor yönetimi bütün halinde görevine devam ediyor. Bir istifa söz konusu değil. Bu nereden kaynaklandı bunu da bilemiyoruz. Şu anda herkes görevinin başında, görevimizi sürdürüyoruz'' diye konuştu.

  Yener, toplantıda yer almayan kulüp başkanı Sadri Şener ile yönetim kurulu üyesi Emin Kahraman'ın bir görüşme yaptığını ifade ederek, şöyle devam etti:

 ''Bu süreci biliyorsunuz. Süreç içindeki siyasi partilerinin konumlarını genel başkanlarının tavırlarını biliyorsunuz. Bunun için bu yorum zaten bugüne kadar yapıldı. Bunu daha fazla irdeleyip, konuşup polemik yapmak Trabzonspor'u futbol gündeminin dışına taşımak doğru değil. Böyle bir şey yaşandı. Biz sahaya bakacağız. Önemli olan önümüzdeki Medical Park Antalyaspor maçı. Bu maçı kazanmamız önemli.''

 Bir gazetecinin Nevzat Şakar istifayı düşündü mü yönündeki bir sorusu üzerine Yener, ''Nevzat Bey istifayı düşündü mü gibi bir soruya ben cevap veremem. Ama istifa etmediğini ve göreve devam ettiğini söyleyebilirim. Mutlaka zaman zaman başkanın da yönetimdeki diğer arkadaşların tepkileri olabilir, bu doğaldır. Bu futbol kulüplerinde, siyasi partilerde, derneklerde olur. Büyütülecek tarafı yok. Başka şekilde bu konuyu değerlendirmek doğru değildir'' ifadelerini kullandı.

Toplam Okunma Sayısı : 1080

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com