Rehber :
   
Orman Ürünleri
Şangün Orman Ürünleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.04.2009
Başkan," Emniyet mensuplarımız sayesinde insanlarımız özgür ve hür yaşamaya devam edecektir."


Başkan Gümrükçüoğlu," Emniyet mensuplarımız sayesinde insanlarımız özgür ve hür yaşamaya devam edecektir."


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu şehit ve gazi olan emniyet mensuplarını saygı ve şükranla andığını belirterek, "Daha dün İstanbul'da, insanlarımızın hür ve özgür yaşamalarını terörle durdurmak isteyenlere karşı yapılan operasyonlarda can vermiş olan emniyet amirimizi ve genç yurttaşımızı rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

       Başkan Gümrükçüoğlu Emniyet Şehit Aileleri Derneği'ni kabulünde yaptığı konuşmada, emniyet mensuplarının, vatandaşların can, namus ve huzuru ile sosyal, laik, demokratik bir hukuk devleti olan Türkiye'nin güven ve huzuru için canlarını verdiğini dile getirerek, " Bizlere düşen görev bizlere bırakılan bu ülkeyi daha da ileriye götürerek onlara layık olmaya çalışmaktır. Şehit ve gazilerimiz her şeyimiz olduğu gibi geride bıraktıkları yakınları da her şeyimiz olmaya devam edecektir" dedi.

       Emniyet Şehit Aileleri Derneği Trabzon Şube Başkanı Songül Erdem, Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na görevinde başarılar dileyerek, dernek olarak belediye ile işbirliği içerisinde güzel faaliyetler yapacaklarına inandıklarını ifade etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1960

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com