Rehber :
   
Dernekler
gulnet
Trabzon Liselerinden Y.K.D.D.V.
Trabzon SİAD
KARGİD
Trabzonspor
Trabzonsporlu Profesyonel FD
Trabzon BİLSEM
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.11.2012
Çanlar Trabzonspor İçin Çalıyor


Bordo-Mavililer, evindeki Bursaspor yenilgisinin ardından Antalya deplasmanında da kaybetti. İşin kötüsü Trabzonspor, önümüzdeki 7 haftada da birbirinden zorlu rakiplerle karşılaşacak.

Sezona istikrarsız bir başlangıç yapan Trabzonspor, henüz iki maç peş peşe galip gelemedi. Bunun yanı sıra Elazığspor maçının dışında henüz iki golü bir arada göremedi. Bir türlü toparlanamayan ve form tutamayan Bordo-Mavililer,

Beşiktaş deplasmanıyla zorlu bir viraja girmişti. Oradan beraberlikle döndüler. Ancak geçen hafta evinde Bursaspor’a kaybeden Trabzonspor, dün akşam da Antalya deplasmanından eli boş döndü.

Adeta galibiyeti unutan Karadeniz Fırtınası için alarm zilleri çalmaya başladı. Çünkü Bordo-Mavililer, ilk yarıda kalan 7 maçında birbirinden zorlu rakiplerle kozlarını paylaşacak. Önümüzdeki hafta; önce Sivasspor’u yenip ardından Fenerbahçe’ye kök söktüren Akhisar Belediye’yi konuk edecekler. Ardından ligin flaş takımlarından olan Orduspor deplasmanına konuk olacaklar.

Gol sorunu çözülmezse...

Zorlu periyotta Şenol Güneş’i en çok düşündüren şey, gol yollarındaki sıkıntının bir türlü çözülememiş olması. Antalyaspor karşısında atılan bir gole karşın, bulunan diğer fırsatlar cömertçe harcandı. Savunma eskisi kadar iyi olmasa da hâlâ rakiplere kolay kolay pozisyon vermiyor. Ancak Trabzonspor, bu sezon birçok maçta olduğu gibi golleri bulamayınca beraberliğe razı oluyor. Ve her geçen hafta zirveden biraz daha uzaklaşıyor.

Trabzonspor’un ilk yarıda kalan maçları

Trabzonspor-Akhisar Bld.

Orduspor-Trabzonspor

Trabzonspor-Eskişehirspor

Gençlerbirliği-Trabzonspor

Trabzonspor-Kayserispor

İstanbul Bld.-Trabzonspor

Trabzonspor-Galatasaray

Toplam Okunma Sayısı : 1464

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com