Rehber :
   
Züccaciye & Mutfak Eşyaları
Hakkı Akyüz Mutfak Eşyaları
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.11.2012
Trabzon Belediye Meclisi Toplandı


 Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'u dünyanın en yaşanılabilir kentlerinden biri haline getirmek için büyük adımlarımızı atmayı sürdürüyoruz.

       Trabzon Belediye Meclisi Kasım ayı ilk toplantısını Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında gerçekleştirdi.

       Başkan Gümrükçüoğlu meclisin açılışında yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

       Trabzon'un büyükşehir olması ile ilgili yasa tasarısının 6 Ekim tarihi itibariyle TBMM'nin genel kuruluna geleceğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "Bu tarihi şehir uzun yıllardan beri 'Büyükşehir' olma hayali kuruyordu. Trabzon'un 'büyükşehir' olması için emeği geçen bütün siyasilere şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu. Başkan Gümrükçüoğlu TBMM genel kuruluna havale edilen ve yeni büyükşehir yasa tasarısının son halinin yer aldığı dosyayı Trabzon Belediye meclis Başkanı Nusret Onur, CHP Gurup Başkan Vekili Turgay Şahin, Ak Parti Gurup Başkan Vekili Fahrettin Aksoy, bağımsız üye İsmail Sağlam'a vererek görüş, öneri ve eleştirilerini ilgili yerlere bildirmeleri isteğinde bulundu.

       Ekim ayı içerisinde Beşikdüzü ve Araklı ilçelerinde aşırı yağışlar sonrası meydana gelen su baskınlarına kısa süre içerisinde müdahale ederek söz konusu ilçelerde hayatın normale dönmesi için gayret gösterdiklerini hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi olarak kentin ve bölgenin tümüne hizmet getirebilecek kapasiteye sahip olduklarını kaydetti.

 

       2009 yılından beri Trabzon Belediyesi'nin makine parkına120 araç ve iş makinesi kattıklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, " Bunun için 20 milyon 600 bin TL harcadık. Trabzon Belediyesi olarak "büyükşehir'e" hazırız. Bu şehri dünyanın en yaşanılabilir kenti haline getirmek için büyük adımlarımızı atmayı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

       Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesinin başladığını ve etap etap yapılacak dev projede vatandaşlarla görüşmelere başlandığını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'da 2011 yılında yapılan Avrupa Gençlik Olimpiyatlarının anısını yaşatmak amacıyla Forum Alış-veriş Merkezinin kuzeyinde 30 bin metre kare alanda yapılacak EYOF 2011 Spor Hatıra Parkı'nın yapımının büyük bir hızla sürdürüldüğünü kaydetti.

       İkinci El Oto Galericileri Sitesinin yapımının Kasım ayı içerisinde tamamlanacağını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi ile TOKi'nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yapılması planlanan 226 konutun yapım çalışmaların da başladığını sözlerine ekledi.

Toplam Okunma Sayısı : 1039

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com