Rehber :
   
Haber Portalı
Yöresel Haberler
61 Haber
Zaguda.net
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.11.2012
Bayan Kızılcık, Gönül Buluşmalarına Devam Ediyor


 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde yaşayan şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Bayan Kızılcık'ın himayelerinde Kültür Park'ta organize edilen yemeğe, AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu'nun eşi Zeynep Bıyıklıoğlu, Trabzon Vali Yardımcısı Cezmi Batuk'un eşi Arzu Batuk, Vali Yardımcısı Kamil Sarıaslan'ın eşi Nihal Sarıaslan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras'ın eşi Yeşim Aras, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş'ın eşi Fatma Yavaş, Akçaabat Kaymakamı Abdulrauf Ulusoy ve eşi Bağnu Ulusoy, EMŞAD Derneği Trabzon Şube Başkanı Songül Erdem, Şehit Aileleri Derneği Trabzon Şube Başkanı İsmail Karaca, Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları katıldı.

                Buluşmada bir konuşma yapan Bayan Kızılcık, "Bu devlet büyük bir devlettir, gücünü köklerinden alan bir devlettir. Bizim birliğimizi, birlikteliğimizi kimse bozamayacaktır. Gönül buluşmaları adı altında Trabzon'un tüm ilçelerini tek tek geziyorum. Şehit yakınlarımızla, gazi ve gazi yakınlarımızla beraber oluyorum. Niyetimiz sizlerin üzüntüsüne ortak olup sevinçlerinizi de aynı şekilde paylaşmaktır. Sizin yüzünüz güldüğü sürece bu devletin de yüzü gülecektir. Bizler evlerimizde otururken siz evlatlarınızı şehit vermiş çok değerli insanlarsınız. Sizlerin huzurunda saygıyla eğiliyorum. Evimin kapısı ve telefonum 24 saat sizlere açıktır" dedi.

                Yemek programı sonrası şehitlerin ruhu için Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi. 

 

   

 

 Yemeğe 3 ay önce Afyon’daki askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamasında şehit olan Onur Fikret Dülger’in anne ve babasının da katılması dikkat çekti.  

                Programda şehit ailelerinin, gazi ve gazi ailelerinin oturduğu masaları tek tek gezen bayan Kızılcık, şehit aileleri ve yakınlarına çeşitli hediyeler verdi.

   

Şehit aileleri, gazi ve gazi yakınlarının program sırasında duygu dolu anlar yaşadığı gözlendi

 

 

Toplam Okunma Sayısı : 1340

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com