Rehber :
   
Enerji Ürünleri & Tarım Makinaları
Özsöz Ticaret
Can Makina & Jeneratör
Vatan Jeneratör
Tamamýný Göster...
   
    Kullanýcý Adý:   
    Parola:           
                       
11.11.2012
Atatürk Ölümünün 74. Yıldönümünde Törenlerle Anıldı


 Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74. yıldönümünde Trabzon’da törenlerle anıldı.

            Trabzon Valiliği önünde düzenlenen anma törenine Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Garnizon Komutanı Kurmay Albay İlhami Ulu, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, çok sayıda kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

            Saat 09.05’te sirenlerin çalmasının ardından İstiklal Marşı eşliğinde bayraklar yarıya indirildi. Vali Kızılcık’ın şeref defterini imzalamasıyla valilik önündeki tören sora erdi.

            Vali Kızılcık, Şeref Defteri’ne şunları yazdı:

            “Büyük Önder Atatürk

            Ebediyete intikalinin 74. yıldönümünde seni sevgi ve saygıyla anıyoruz.

            Beni görmek demek yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve duyuyorsanız bu yeterlidir' diyordun.

            Büyük önder, fikirlerin ve duyguların bize yol gösteriyor, duygularını anlıyor ve aynen uyguluyoruz.

            En kötü günümüzde Ulusumuza bir lütuf olarak gelen eşsiz insan, Türk halkının gönlünde sonsuza dek yaşayacaksın.

            Ey milletin ışığı, umutla baktığımız yarınlarımızın güvencesi, ruhumuzu saran ve tariflere sığmayan Atatürk,

            Ruhun şad olsun.

            Büyük Atam,

            Daha sonra törenlere Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi’nde Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaptığı gösterilerle devam edildi.

Toplam Okunma Sayýsý : 1461

GülNet Ýnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Þti.
Gazipaþa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKÝYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com