Rehber :
   
Şekerleme ve Şeker Ürünleri
Karabekir Şekerleme
Celaloğlu Arzu Helva
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.04.2009
Başkan:"2011'den yüzümüzün akıyla çıkacağız"


Başkan Gümrükçüoğlu,"2011'den yüzümüzün akıyla çıkacağız"

   

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2011 Avrupa Gençlik Oyunlarını en iyi şekilde organize edeceklerini belirterek, bu oyunların Trabzon'un turizm potansiyelini artıracağını söyledi.

       Başkan Gümrükçüoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür ve beraberindeki heyeti kabulünde yaptığı açıklamada, "2011 oyunlarını çok önemsiyoruz. Bunun için bu oyunları kentimize ve ülkemize yakışır bir şekilde organize etmeliyiz. Gençlik ve Spor il müdürlüğümüz diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde kentimizi bu organizasyona hazırlayacağız. Trabzon insanının misafirperverliğini tüm dünyaya göstereceğiz. Trabzon'un ve bölgemizin turizm potansiyelini artırmak için bu oyunlar çok iyi bir fırsattır. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirip Trabzon olarak yapacağımız güzel organizasyonla bu oyunlardan yüzümüzün akıyla çıkacağız." dedi.

       Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür de başkan Gümrükçüoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyerek, bu oyunlar için her türlü hazırlığı yaptıklarını söyledi.

Toplam Okunma Sayısı : 1732

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com