Rehber :
   
Otel
Uzunkum Otel
Büyük Sümela Otel
Hotel Eray
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.11.2012
Trabzonspor'da Zirve Hesapları


Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynadığı Akhisar Belediyespor ve 12. haftasında oynadığı Orduspor maçlarından 6 puan çıkartan Trabzonspor, sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanması halinde zirveye tutunacak. 

Maç kazananın bir anda üst basamağa çıktığı, kaybedenin ise bir anda alt basamaklarda yer aldığı bir sezon yaşanırken, Karadeniz ekibi sahasında oynayacağı maçı kazanarak 3’de 3 yapmayı hedefliyor.

Sezona beklentilerin altında başlayan Trabzonspor’da hem Avrupa Ligi'ne katılamaması hem de ligde yaptığı basit puan kayıpları nedeniyle moraller bozuk. Bu faktörlerin daha etkin nedenlerinin başında ise puan kaybı yaşanan maçlarda ki ortaya konulan kötü futbol oldu. Yine de zirvede yer alan takımların da puan kaybı yaşaması Trabzonspor'un kopmadan yarışı takip etmesine yol açtı. Ligin 13. haftasında küme hattı ile 4 puanlık farkı bulanan bordo-mavili takım Eskişehirspor ile oynayacağı maçta zirve hesapları yapmaya başladı. Henüz istenen fiziksel düzeye ulaşamayan Janko'nun daha iyi olacağı ve Colman'ın dönüşüyle birlikte takıma uyum sağlamasıyla Trabzonspor çıtasını daha yukarı yükseltmesi bekleniyor.

GÜNEŞ’DEN TAKTİKSEL DEĞİŞİKLİK

Son iki haftada oynadığı maçlarda farklı kadroları sahaya sürmek zorunda kalan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor karşısında da farklı bir kadro ile çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta bir takım nedenlerden dolayı kadroda olmayan Zokora ve Adrian’ın Eskişehirspor maçına kadar hazır hale gelecekleri ve forma giyme ihtimallerinin yüksek olduğu belirtiliyor. Güneş’in geçtiğimiz hafta oynanan Orduspor maçında 1 gol ve 1 asist yapan Olcan Adın’a da forma verme ihtimalinin yüksek olduğu ifade ediliyor. Takımın maç kazanması ve oyuncuların performanslarının her geçen gün artması teknik direktör Şenol Güneş’i kadroyu seçerken zorluyor.

TRABZONSPOR KAZANIRSA 3’DE 3 YAPACAK

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında kendi evinde Eskişehirspor’u konuk edecek olan Trabzonspor, müsabakadan galibiyetle ayrılması halinde bu sezon ilk kez 3’de 3 yapmış olacak. Karadeniz ekibi en son geçtiğimiz sezon 22,23 ve 24. haftalarda art arda galibiyet almıştı. Deplasmanda Eskişehirspor’u 4-1, evinde Ankaragücü’nü 4-0 ve yine dış sahada Burasspor’u 2-1’lık skorlarla yenen bordo-mavili takım, söz konusu dönemden sonra üst üste 3 maç kazanamamıştı.

Toplam Okunma Sayısı : 1557

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com