Rehber :
   
Eczaneler
Ediz Eczanesi
Ongan Eczanesi
Akar Eczanesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.11.2012
Trabzonspor'un Kalesi Düştü


LİGDE oynadığı ilk 12 maçında kalesinde birden fazla gol görmeyen Trabzonspor, pazartesi akşamı sahasında Eskişehirspor’a 3–0 yenilerek büyük şok yaşarken tam 204 gün sonra da kalesinde 3 gol birden gördü.

DEFANS ÇÖKTÜ

Gol yollarında bu sezon büyük sıkıntı yaşadığı gözlenen Trabzonspor, 13 maç sonunda attığı 12 golle de ligin en az gol atan 4’üncü takımı oldu. Trabzonspor’da büyük övgü alan savunma da Eskişehirspor maçında adeta çöktü. Eskişehirspor maçından önce 9 gol yediği için Avrupa’nın önde gelen bir çok takımını geride bırakan Trabzonspor'da Serkan, Giray, Bamba ve Emerson’dan oluşan savunma bloğu da maçta yaptığı büyük hatalarla dikkati çekti. Özellikle Bamba ve Emerson’un büyük düşüş gösteren performanslarında büyük düşüş olduğu gözlendi. Fenerbahçe ile birlikte 12 golle ligin en az gol yiyen takımı olan bordo mavililer, gelecek haftalar için taraftarına umut vermedi.

YEREL GAZETELER:"TARİHİN YÜZ KARASI"

Trabzonspor’un Eskişehirspor’a ağır bir sonuçla yenilmesine yerel gazeteler de çok sert eleştiriler getirdi. Futbolculardan yönetime, taraftarlardan teknik kadroya kadar her kesimi eleştiren yorumlar yapan gazetelerin eleştirilerinde odak noktasını futbolcular oluşturdu. Günebakış, "Yalancı bahar bitti. Tarihin yüz karası", Kuzey Ekspres, "Bu gemi yüzmez", İlkhaber, "Rezalet!" Taka Gazetesi, "Matem evi", Karadeniz ise, "Önce Kamara şakası sandık, sonra da ateşe düştük" başlıklarıyla maçı okuyucularına aktardı.

ARA VERMEK YOK

Trabzonspor, perşembe akşamı evinde Şanlıurfaspor'la oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına ara vermeden bugün başlayacak. Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanlar basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilecek.

Toplam Okunma Sayısı : 1136

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com