Rehber :
   
Basın Kuruluşları
Kuzey TV
Aktif Radyo
Taka Gazetesi
İlk Haber Gazetesi
Kuzey Ekspres
Trabzon Tv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.11.2012
Uğurlu - Karşıyaka Yolu'nun Yapımı Son Sürat


 Trabzon'un kuzey-güney ulaşımında önemli ana arterlerden biri olacak olan Uğurlu- Karşıyaka yolunda yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Duble yol olarak planlanan ve kenti güneye açacak yol, Orman Bölge Müdürlüğü binasının yanından başlayarak, Karşıyaka, 1 Nolu Beşirli, Bengisu ve Uğurlu Mahallelerini birbirine bağlayacak. Toplam 5.2 km uzunluğunda 25 metre genişliğinde yapılan yolun tamamlanması ile bölge trafiğinde önemli bir rahatlama sağlanmış olacak.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, '61 Proje' içerisinde yer alan önemli vaatlerinden biri olan Uğurlu-Karşıyaka yolunda yapım çalışmalarının süratle devam ettiğini kaydederek, "Uğurlu-Karşıyaka Yolu 5.2 kilometre uzunluğunda ve 25 metre genişliğinde, çift gidiş-geliş olarak yapılıyor. Trabzon'un önemli kuzey-güney arterlerinden biri olacak olan Uğurlu- Karşıyaka Yolu'nun Karayolları ağına alınmasında emeği geçen Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım'a, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a, Milletvekillerimize, Karayolları Genel Müdürü Cahit Turan'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

       Başkan Gümrükçüoğlu, yapımı devam eden Erdoğdu Yolu ile Uğurlu-Karşıyaka Yolu'nun tamamlanması ile Trabzon'da ulaşımda önemli bir rahatlama olacağını da sözlerine ekledi.

Toplam Okunma Sayısı : 1146

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com