Rehber :
   
Nakliyat Şirketleri
Yaylıoğlu Nakliyat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.11.2012
Güneş'ten Sert Uyarılar


Eskişehirspor maçı sonrası soyunma odasında futbolcularıyla konuşmayan tecrübeli teknik adamın, maç sonrası ilk antrenman öncesi takımını sert bir dille uyardığı ortaya çıktı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi geniş bir toplantı düzenleyen Şenol Güneş'in oyuncularına seslenerek, "Hepiniz ne kadar yetenekli ne kadar iyi futbolcu olduğunuzu biliyorsunuz. Bu kötü futbol size yakışmıyor. Bir hafta iyi oynayıp diğer hafta kötü oynamaya hakkınız yok. Bu mağlubiyetin hepinize ders olmasını istiyorum. Bu kadar kolay gol yenmez, bu kadar kolay teslim olunmaz" dediği öğrenildi.

Teknik direktör şenol güneş Şanlıurfaspor'la oynanacak Ziraat Türkiye kupası maçı öncesi antrenmanları basına kapatırken, futbolcuların konsantrasyonunun bozulmamasını istedi.

Eskişehirspor maçında bordo mavili taraftarın büyük tepkisini çeken Halil Altıntop'un moralinin bozuk olduğu öğrenilirken, Şenol Güneş'in futbolcusuyla özel olarak ilgilendiği blidirildi.

Ligde ilk 12 maçta kalesinde birden fazla gol görmeyen ancak Eskişehirspor'a 3-0 yenilerek büyük şok yaşayan Trabzonspor, tam 204 gün sonra kalesinde üç gol birden gördü.

Gol yollarında bu sezon büyük sıkıntı yaşayan ve 13 maç sonunda attığı 12 golle ligin en az gol atan 4'üncü takımı olan Trabzonspor'da daha önce büyük övgü alan defans oyuncuları da Eskişehirspor maçında adeta çöktü.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1185

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com