Rehber :
   
Ajanslar
Yonca Ajans
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.12.2012
Vali Kızılcık, Onları Yalnız Bırakmıyor


   Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Dolayısıyla düzenlenen tiyatro gösterisine katıldı. Trabzon 6 Nokta Körler Derneği ve Trabzon Devlet Tiyatrosu katkılarıyla düzenlenen tiyatro gösterisine Vali Kızılcık'ın yanı sıra Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 6 Nokta Görler Derneği Başkanı Mehmet Çiçek ile çok sayıda davetli katıldı.

                Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Vali Kızılcık, "Toplumda yaşayan herkes bir gün engelli olabilme riskiyle karşı karşıyadır. Bizler toplum olarak birbirimizi dengeleyen bireyleriz. Birbirimizi severek huzur ve barış içinde yaşama gayesi ve hedefi çerçevesinde yürüyoruz. Bizler engelliliğimize takılmadan, engellimiz ile yaşayabilme, yüzleşebilme kararlılığına sahibiz. Asıl engelliler engellere takılıp kalan, engellerle mücadele edebilme kararlılığına ve gücüne sahip olmayanlardır. Bizler birbirimizi sever ve gönül gözüyle yaklaşabilirsek toplumdaki muhabbet artar ve sevgi bağları daha da gelişmiş olur. Dolayısıyla yaşamdan daha fazla haz almış oluruz" dedi.

                Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da, engellilerin engellerini aşabilmelerinde belediye olarak gerekli her türlü çalışmayı yaptıklarını belirterek, "Sizler için ne kadar çok şey yapsak azdır. Belediyemiz şehrimizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmalara için gerekli altyapı çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor" diye konuştu.

                Programda kurslara katılarak sertifika alan engelli öğrencilere sertifikaları Vali Kızılcık tarafından sunulurken, 6 Nokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Çiçek de Vali Kızılcık'a plaket sundu.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1433

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com