Rehber :
   
Mutfak, Banyo Mobilyaları
İtaly Mutfak Banyo
Saray Yapı Mimarlık
Favori Mutfak & Banyo
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.12.2012
Zağnos Üçüncü Etapta Sona Yaklaşıldı


Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttükleri Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde Kahramanmaraş Caddesi ile tarihi Zağnos köprüsü arasını kapsayan üçüncü etabın rekreasyon düzenleme çalışmalarının tamamlanma aşamasını geldiğini söyledi.

       Zağnos Vadisi üçüncü etap rekreasyon düzenleme çalışmaları içerisinde 120 araçlık üç katlı otoparkın yapılacağını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "Otoparkın üst kısmının oturduğu zeminde butik otel olarak kullanılması planlanan üç tarihi Trabzon evi yapılacak. Bunun yanında çevrede bulunan tescilli binaların da onarımı yapılarak turizmin hizmetine sunulacak. Dinlenme ve yürüyüş alanlarını da bulunduğu üçüncü etapta çalışmalar son aşamamaya geldi" ifadelerini kullandı.

       Başkan Gümrükçüoğlu, Kahramanmaraş Caddesi ile Sahil yolu arasını kapsayan dördüncü etapta kamulaştırma çalışmalarını sürdüğünü ifade ederek, 102 binanın kamulaştırılacağı Pazarkapı'da istimlak edilen 57 bina için hak sahiplerine yaklaşık 25 milyon TL ödeme yapıldığını kaydetti.

       Dördüncü etabın tamamlanması ile birlikte sahilden giren vatandaşların Çamoba'ya kadar yeşil ve ferah bir alanda yürüyüş yapabileceğine dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, "Zağnos Vadisi ile Tabakhane Vadileri bu kentin adeta nefes borularıdır. Bu iki vadinin dönüşümlerinin tamamlanması ile hava koridorları açılacak şehrimiz rahat bir nefes alacak" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1376

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com