Rehber :
   
Özel Eğitim Merkezleri, Anaokulu, Kreşler
Coach English
Özel Nesrin Cirav Anaokulu
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.04.2009
"Alacağımız Hocanın Belli Başarıları Olmasına Özen Göstereceğiz"


 

"Alacağımız Hocanın Belli Başarıları Olmasına Özen Göstereceğiz"

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, öncelikle yerli hoca tercih edeceklerini belirterek, "Alacağımız hocanın futbolculuk döneminde şampiyonluk yaşaması veya hocalık döneminde belli başarıları olmasına özen göstereceğiz" diye konuştu.

 

"KAYSERİ MAÇINI KAYBETSEYDİK DAHA FAZLA YIPRANIRDI"

 

Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, Ersun Yanal'ın istifasının ardından  konuştu ve çarpıcı açıklamalar yaptı. Şener, Ersun Yanal'ın kendi isteğiyle istifa ettiğini vurgulayarak, "Yönetim olarak böyle bir talepte bulunmadık. Sadece karşılıklı konuştuk ve böyle bir tercihin daha iyi olacağına karar verdik. Yanal'ın daha fazla yıpranmasını istemedik. Çünkü Kayserispor maçını da kaybetseydik, çok daha fazla yıpranabilirdi" diye konuştu.

 

"SAHA SONUÇLARINA BU KADAR DAYANILIYOR"

 

Şener, zirvedeki takımların bir çoğunun saha sonuçlarına bağlı olarak teknik direktör değişikliğine gidebileceğini de belirterek, "Saha sonuçları insanın moralini bozuyor. Takımı ve seyirciyi de etkiliyor. Buna dayanacak insanların sayısı belli. Dayananlarda bu kadar dayanabiliyor işte. Orta sıralarda mücadele eden takımlar belki kötü saha sonuçlarına bir nebze daha fazla dayanabilir ama kafaya oynayan takımlarda buna dayanma ihtimali çok daha az oluyor" şeklinde konuştu.

 

"ERSUN YANAL GİTSİN DİYENLER ŞİMDİ KEŞKE KALSAYDI DİYOR"

 

Şener, Ersun Yanal'la yollarını ayırdıktan sonra değişik tepkiler aldıklarını da belirterek, "Camia içerisinde bize, 'Ersun Yanal gitsin diyenler', yollarımızı ayırdık sonra, 'Keşke Ersun Yanal kalsaydı' demeye başladı. Aslında çokta fazla bir tepki olmadı. Bir çok kişiye dışarıdan bakıldığında davulun sesi hoş geliyor. Ama içerisine girildiğinde durum o kadar basit değil. Bazı kararları vermek zorunda olmak gerçekten çok önemli" dedi.

 

"ŞAMPİYONLUK TATMIŞ HOCA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

 

Teknik direktör arayışlarında ilk tercihlerini yerliden yana kullanmak istediklerini de söyleyen Şener, şöyle konuştu: "Ben, yerli hocayı her zaman tercih ederim. Alacağımız hoca Trabzonspor'un kriterlerini ve ağırlığını kaldırmalı. Alacağımız hocanın futbolculuk döneminde şampiyonluk yaşaması veya hocalık döneminde belli başarılarının olmasına özen göstereceğiz. Bunlar olmazsa olmaz değil ama olursa daha iyi olur diye düşünüyoruz."

 

"SEZON SONUNDA KADROMUZU KORUYACAĞIZ"

 

Sezon sonunda kadroyu bozmayı asla düşünmediklerini de vurgulayan Şener, "Şu anda matematiksel olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimalimiz zor gözüküyor. Ama bu hafta Sivasspor ve Beşiktaş kaybeder, biz kazanırsak işin şekli bir anda değişebilir. O nedenle son ana kadar bu işin peşini bırakmayacağız. Sezon sonunda da kadromuzu korumayı düşünüyoruz. Bir veya iki transferle takımı tamamlayacağız. Çok transfer yapmak insanlara hoş geliyor ama biz bunu yapmayacağız. Elimizdeki futbolcuların bonservis bedellerini ödedik. Takımımızdaki futbolcuların bir çok kuruluşa göre 55 - 60 Milyon Euro'luk değeri var. Gelecek sezon iki takviye ile şampiyonluğa oynayacağımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

FORMSUZLARA GÖZDAĞI

 

Trabzonspor'da Kayserispor maçı öncesi antrenmanları basına ve taraftara kapatan antrenör Ahmet Özen'in formsuz futbolcuları ciddi şekilde uyardığı öğrenildi. Kayserispor maçı öncesi kadroda ciddi revizyona gitmeyi düşünmeyen Özen'in, Selçuk ve Song'u kulübeye çekebileceği iddia edildi. Özen'in gelişiyle idmanlarda daha çok hırslanan genç futbolcularda hocalarından forma bekliyor.

Toplam Okunma Sayısı : 1863

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com