Rehber :
   
Alışveriş Merkezleri
Hatipoğlu Hipermarketler Zinciri
İsaoğlu Market
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.04.2009
Şehit Olan Komando Er Miktat Beder İçin Trabzon Havalimanında Tören Düzenlendi


Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Abalı köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan komando er Miktat Beder için Trabzon Havalimanında tören düzenlendi.

 

Askeri uçakla getirilen şehit erin cenazesini apronda babası Mustafa Beder ve annesi Fatma Beder ile yakınları, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Sahra Sıhhiye Okulu ve Merkez Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Yıldırım, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Başsavcısı Rıza Can, askeri ve mülki erkan, ellerinde Türk bayrakları bulunan vatandaşlar karşıladı.  Beder'in cenazesi, askeri uçaktan törenle indirilerek ambulansa konuldu. Törende güçlükle ayakta durabilen şehit babası Mustafa Beder'i Vali Okutan ile Tuğgeneral Yıldırım kollarına girip ellerini tutarak teskin etmeye çalıştı.

 

Törenin ardından, şehit komando er Miktat Beder'in cenazesi, ambulansla Arsin ilçesine gönderildi. Şehit erin cenazesinin, ikindi vakti Merkez Ulu Cami'de namaz kılınmasının ardından Çiçekli köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

Toplam Okunma Sayısı : 2313

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com