Rehber :
   
Maçka Tesisleri
Osmanoğlu Ocakbaşı
Sümer Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.12.2012
'E-Ticaret Arttıkça, Kargo Taşımacılığı da Önem Kazanacaktır'


 

 Türk Hava Yolları (THY) Ankara Kargo Bölge Müdürü Suat Ericekli, THY Trabzon İstasyon Müdürü Osman Özyılmaz ile birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ile görüştü.


Yolcu taşımacılığında marka haline gelen THY’nin kargo taşımacılığı da yaptığını ve bu hizmeti tanıtıcı çalışmalar yürüttüklerini belirten Ericekli, kargo hizmetiyle ilgili Başkan Hacısalihoğlu’na bilgi verdi.


“Taşıyabileceğimiz her şey bizim için emtiadır, herkesi de müşterimiz olarak kabul ediyoruz” diyen Ericekli, THY’nin kargo hizmetiyle ilgili Trabzon’da ihracat ve ithalat yapan firmaları bilgilendirmek istediklerini söyledi.


Yolcu taşımacılığında çok önemli bir noktaya geldiklerini, bunu kargo taşımacılığında da gerçekleştirmek istediklerini dile getiren Ericekli, “Biz bütün uçaklarımızla kargo taşıyoruz. Bunun yanında sadece kargo taşıyan uçaklarımız da var. İthalat-ihracat ağırlıklı kargo taşımacılığını ve iç hatlardaki kapasiteyi artırma çalışmalarımız var” diye konuştu.


Başkan Hacısalihoğlu; “E-Ticaret uygulaması giderek artıyor, haliyle kargo taşımacılığı da önem kazanıyor”


THY’nin başarılı çalışmalar yürüttüğünü yakından gözlemlediklerini kaydeden Başkan Hacısalihoğlu, bu hizmetlerin kargo taşımacılığı şeklinde genişletilmesinden memnuniyet duyacaklarını söyledi.


Başkan Hacısalihoğlu, “Sadece yolcuya bağlı kalmayarak kargo çalışması yapmak rekabette de başka avantajları beraberinde getirecektir. THY çok önemli merkezlere uçuyor. Bunun yanında e-ticaret uygulaması dünyada giderek artıyor. Önümüzdeki yıllarda bu alanda büyük bir potansiyel olacaktır. Bizler de üyelerimizi bu e-ticaret uygulamasına yönlendirmeye çalışıyoruz. Özellikle Çin ve Uzakdoğu bağlantılı e-ticaret arttıkça, kargo alanında da bir yoğunluk oluşacaktır” dedi.

 

Toplam Okunma Sayısı : 5996

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com