Rehber :
   
Organizasyon Şirketleri
ES Davet Organizasyon
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.01.2013
Vali Kızılcık, Yeni Yıl Bebeklerine Altın Kart Taktı


Vali Kızılcık ve Eşi Sema Kızılcık, Yılbaşı Gecesi Doğum Yapan Anneleri Tebrik Etti

                Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık eşi Sema Kızılcık ile birlikte yılbaşı akşamında dünyaya gelen iki kız çocuğuna altın taktı.

  

Trabzon'da 2013 yılının ilk bebekleri kız olarak dünyaya gelirken, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık bebeklere altın kart taktı ailelerini tebrik etti.

                Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğum Servisi’nde ilk olarak Murat Durmuşoğlu, Zehra Durmuşoğlu çiftinin Aybüke adı verilen bebeklerini ziyaret eden Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, daha sonra yine yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen Yavuz ve Emine Kara’nıın Tuğçe ismini verdiği bebeği ziyaret ederek onlara altın kart taktı. Vali Kızılcık, her iki aileye de yeni yılda sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl diledi.

                 Daha sonra  Taksim Polis Merkezi Merkezi’ni ziyaret eden Vali Kızılcık, görevli memurların yeni yılını kutlayıp, denetleme defterini imzaladı, görevlerinde başarılar diledi. 

Vali Kızılcık, Çarşı Polis Merkezi ziyaretinin ardından Moloz'da bulunan İtfaiye Müdürlüğü'ne giderek görevli memurların da yeni yılını kutladı.

Toplam Okunma Sayısı : 1479

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com